KI tudja a +36 21 kezdetű hívószám mit takarhat? (tudásbázis)
+36 21 3456106
Automata hív, állítsuk meg a FIDESZ ámokfutását, kapcsolatos népszavazással, elmennél-e, aláírásgyűjtőnek, aláírnád-e az ívet, illetve elmennél-e szavazni. Én egyszer végig hallgattam, de azóta is hív folyamatosan.
Engem tegnap hívtak a 21/2230333-as számról, mint "madártoll"-at, furcsállottam a 21-es k.számot, így keresgéltem a neten és megtaláltam ezt a fórumot valamint ezt a weboldalt:
;-)
valamikor valahol megadtad a számod, bekerült egy adatbázisba, és most azt használják marketing célokra.
ha nem konkrétan név szerint keresnek, csak a számod felhívták, akkor meg szimplán egymás után tárcsázzák a számokat (ill tárcsázza nekik a gép).
ennyi. semmi misztikusra nem kell gondolni :)
VOIP, internetes telefon, magyar a hívó fél
Miért féltél?
Elég régi, de hétha valaki benéz, és segit:
Engem ez a szám hivogat: +3621221500
Van, hogy naponta, van hogy pár nap kihagyással. Megpróbáltam utánanézni a neten, de semmi nincs róla.
elég szar amúgy a vonal, azért hagytam én is.Talán kicsit várni kellene, mert a fő baj az, hogy időbeli csúszás van, jó pár másodperc.
kérdezel valamit, aztán várni kell, míg "odaér" majd válaszol...idegesítő egy játék.....
szia..
nahát..értem...még ilyennel nem találkoztam. anyukát hivogatja valaki és amikor felveszi nem szól bele senki..
akkor megnyugtatom már,elmondom mi is a helyzet..
köszönöm szépen..)
szia!
igen internetes telefon, én is használtam.de jelez e-mailben ha érkezik visszahívás, mert ha a tulaj nincs gépközelben, akkor nem kapcsolható.
köszönöm..
most odáig jutottam,hogy az egyik telefonról mikor hívom azt mondja a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható ,mikor meg a másikról próbálom azt mondja,hogy a hívott számon előfizető ill.szolgáltatás nem kapcsolható..
nahát ez érdekes...
sziasztok..
+36 21 2002113 számról volt hívásunk ,mikor fel lett véve nem szólt bele senki sem..vissza lett tegnap hívva akkor sem,ma próbálom és azt mondja előfizetés erről a számról nem hívható,mi lehet ez?
nézem a 21-es körzetszám valami net.telefon..tud valaki erről valamit?
További ajánlott fórumok:
- Az alábbi nőgyógyászati probléma mit takarhat?
- Nincs tartozás, mégis lelassították a netemet, valami ASZF-re hivatkoznak és egyéb adatforgalomra. Ez mit takarhat?
- Létezik 89-es mobil hívószám?
- +9999 hívószám mit takarhat?
- Tudja vki, hogyan lehet megszüntetni a CID kezdetü oldalak beugrását a neten?
- Ki tudja hogyan kell Mo-ról Angliába telefonálni, mi a hívószáma?