Ki tud jó szájsebészt? (tudásbázis)
Sziasztok
Láttam hogy van már ilyen topic, ezért remélem nem gond, ha ide írok.
2-3 fogamat kellene kiműteni, mert már fogíníig le vannak törve.
De félek a szájsebészettől, maszek orvost most nem tudok kifizetni, 50-60E Ft lenne csak 2.
Tud valami a Mária vagy Szentkirályi utcában olyan szájsebészt aki nem mészáros? Már bocs.
köszönöm
Tényleg. :)
Elég brutál beavatkozás ám ez, pl női szájsebészek eleve el se nagyon vállalják, mert kell hozzá nem kis erő... (A Herminán is ezért küldött el a nő engem.) Könnyen lehet, hogy a Rákos útról is csak továbbküldenének. (Egyébként anyámnak ott mindig jók voltak a tapasztalatai, de már régebben.)
És gondolod, hogy a Rákos útra kell mennetek első körben? Vagy ott már nincs szájsebészet? Én is a XV. kerületből származom. :)))
Én még pont a körzetes szigorítás előtt voltam, de vittem beutalót egy másik szájsebésztől.
Szia!
Én tudok egy nagyon jó szájsebészt, nekem ő vette ki a bölcsességfogamat. Ha gondolod, küldöm priviben az elérhetőségét.
szegény:(((
magánrendelőben biztos nagyon szépen megcsinálnák neki, dehát egy vagyonba kerül.
sztk-s orvost sajna nem ismerek, de csak lesz itt valaki aki tud ajánlani!
mihez kell? itt Bp-en tudom ajánlani a Zuglói Fogászati Központot, ott jó orvosok vannak (szerintem). Nekem már szedték ki egy bölcsességfogamat (vágással-véséssel, mert hülyén nőtt), meg egyik első fogamat is egyszer meg kellett műteni (de az a fogam megmaradt:))).
szóval ha valami ilyesmi jellegűt keresel, akkor ajánlom őket (www.zfk.hu), ha valami más dologra vagy más jellegű helyet keresel, akkor majd más biztos tud olyat is mondani:))
További ajánlott fórumok:
- Melyik szájsebészetet ajánlanád bölcsességfog műtéthez?
- Bölcsességfogam be van gyulladva! Szájsebészeten hogyan történik a kivétele?
- Kórházban szájsebészeten végeznek altatásban foghúzást?
- Mosolygáskor ferde a szám. Plasztikai vagy szájsebész segíthetne?
- Volt már valakinek altatásos szájsebészeti ciszta eltávolítása?
- Mennyibe kerül egy foghúzás szájsebészeti alapon TB támogatással?