Ki tett le többet az asztalra: aki tanult, dolgozik, karriert épített. Vagy aki férjhez ment, szült 3 gyereket és főállású anya? (beszélgetés)
Róluk beszélek.
Amúgy nekem se a nyugdíj, se semmi nem kell. Majd én gondoskodok mindenről, de adják oda a bruttót. Ennyi.
Biztos.
Amikor leírtam, már akkor rájöttem, hogy hülyeséget állítottam, hiszen az adójóváírást is várja mindenki, akkor is, ha nem fizetett adót;)
De, lehet.
És félre érthető az első mondatom.
Itt arra gondoltam, hogy sokan bejelentés nélkül dolgoznak, illetve vannak akik kevesebbre vannak bejelentve.
Ők tisztában vannak azzal szerintem, hogy mivel játszanak.
Mert tudhatják, hogy ebből nagyon kevés lesz a nyugdíj.
Nem, azok döngetik most a mellüket a kevés nyugdíjjal, akik nem fizettek járulékokat.
Csak 1 példát mondok: Nagy Feró. Biztos jó volt elitalozni, elbulizni a teljes bevételt koncert után, most meg sírni, hogy kevés a nyugdíj.
Én is szívesen elkölteném a bruttóbérem, de tőlem levonják a járulékokat...
Mármint a férfiak munkája?
Mindig 3* többet kerestem a férjemnél.
Most azt kellene gondolnom, hogy jó volt a pénzem?
Nyugdíjnál nem csak a befizetés a lényeg.
A szolgálati időt nem lehet megváltani befizetésekkel!
Ahogyan ő is fizette és "tartotta" a nyugdíjasokat, mikor még aktív volt.
Volt ugyan egy ígéret/vállalás a személyes nyugdíjszámla nyilvántartásra, csak nem valósult meg azóta sem.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akarok gyereket?
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Aki nem akar gyereket ide!!!
- Nem akarok gyereket!
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?