Ki szeretne velem sportolni? (beszélgetős fórum)
Hát igazán nincs mit, de nem lesz ám ez mindig így, hoppá!:)
Hát köszönöm a megtiszteltetést..:D
Lásd kivel van dolgod...most az egyszer.:)
Ohh..köszönöm.. :P Bocsánatért esedezem...:D
Hát...ez nem ilyen egyszerű ám, de meglesem mit tehetek Érted.:)
Ohhh elnézést kérek eme becstelen tettemért...:D :P Sajnálom, ha megbántottam a férfiúi büszkeséged kedves Féknyom... :P:D
Ez diszkrimináció kérem!:)
Akinek van kedve sportolni, még mindig várom a jelentkezőket..:) Újszegediek előnyben... :) Persze Szeged bármely részéről várok sportolni és csinosodni vágyó elsősorban csajokat/nőket/lányokat (ki,hogy fogalmaz) :)))
Na, elhagytam Baját. Gyors vagyok, mi?!:)
Hmm... megfontolandó "az addig állj fél lábon" story, sztem ez egy nem is olyan rossz ötlet...tuti le is fogynék hamar...:D:D:D:D
És drukkol...egyem meg.:) Mellesleg nem rég értem haza a tekerésből, előbb is szólhattál volna.:) Na indulok. Ha genyó lennék, mondanám, hogy addig állj 1lábon, míg oda nem érek... No de én nem vagyok genyó!:)
Én Újszegeden... Nekem is teljesen megfelel az esti időpont mert én is egyetemre járok, így általában sokáig ott vagyok... Akkor estefele, ha leszel elküldöm a számom priviben és csörgess meg, én is megyek tanulok addig. A jégkori is nagyon jó, bár még sosem próbáltam, de itt az ideje...:))) Jó sétálgatást! :)
Jól van, majd megbeszéljük, összehozzuk. Tök jó, akkor idén lehet mozogni. Te merre laksz? Én rókuson...
Nálam annyi korlát van, hogy este 6-fél 7-ig melózok, meg szombaton is 1-ig. Szóval csak utána tudnék menni heti 2-3 alkalommal biztosan...
Most viszont megyek, megyünk sétálni egy kicsit, de estefelé leszek... Majd itt megdumcsizzuk a részleteket ;)
Jégkorizni is el lehet menni...
Teljesen jó, akkor, ha lenne kedved esetleg összefoghatnánk és mehetnénk együtt is mégiscsak kitartóbb az ember, ha van aki buzdítsa... :D A liget is teljesen jó ötlet és tőlem pl. nincs is messze.. :) Ha gondolod, megbeszélhetjük és összefuthatnánk..:)
Futásban, bringázásban benne vagyok. Én most is szoktam tekerni, igaz csak melóba meg vissza, de már ez is valami... :)
Tavasszal, nyáron ki lehet járni ligetbe is, ott lehet kosarazni, tollasozni, futni, utána az újonnan elkészült strandon úszni... :)
Minden féle szabadtéri mozgásban benne vagyok.
Még a sok sok séta is mozgás :)
Már indulok is, köszönöm a lehetőséget.:)
Szia Móni! Egy kis futásra gondoltam esténként... Persze, lehet biciklizés is, bár most nem hiszem, hogy megfelelő az időjárás a kerékpározásra... Neked milyen ötleted lenne?
Féknyom, ha Szekszárdról elfutsz idáig..:D:D
Szia!
Én is szegedi vagyok és sportolnék... Te mire gondoltál?
Énénénénén!!! Léccilécci':)
Sziasztok! Eldöntöttem, hogy fogyókúrába kezdek és gondoltam, hogy megkérdezem, hogy nincs-e valaki, aki szegedi és esetleg velem tartana? Mégiscsak jobb ketten, mint egyedül... :)
További ajánlott fórumok: