Ki szeretne azonnal szabira menni és mit csinálna? (beszélgetés)
Egy egész napot ágyban töltenék.
Szívesen ellazulnék Hévízen egy fürdőben.
Kiolvasnám a felhalmozott újságaimat és néhány könyvet is. De jó is lenne.
Wellnesshétvége-egyedül!!!
Jó lenne! Olvasnék, tévéznék, filmet néznék...ha én időmilliomos lennék!
De jó neked!!! Én csak hétfőtől leszek szabin, sajna csak egy hétig.
pihennék. az utóbbi 3 hét elég húzós volt, de jó, végre szabadhétvégém lesz! :-)
igen! Szabi! de jó lenne! Azonnal utazgatnék!
Én nem csak szeretnék, hanem megyek is. Egész szeptemberben szabin leszek, és unokázok!!
Én szeretnék menni,de innen nem lehet,gyes-en vagyok.
A nyáron kicsit besokaltam....
Nyugalomra vágyom,olvasnék,művelődnék,és akkorát buliznék,áááá,de jó is álmodozni... :)
Szeretnék!!!!!!!!!!!!!és Vele lennék nagyon-nagyon sokat!!!!!!!!
Két hete voltam szabin. Azt terveztük, hogy Horvátországba megyünk. Apósom viszont combnyaktörést szenvedett és azon a héten adták ki a kórházból. Az egész hét betegápolással, és ügyintézéssel telt. :(
Tőlem mehetünk :))) Egy tengerparti nyaralásra beneveznék szívesen...De nem leszek telhetetlen, beérem azzal,h majd kb. 3 hét múlva kezdődik a szabi, és az nagyjából 2-3 évig fog tartani :))))
én már dolgozni szeretnék menni! :)
Én sajnos, állandóan "szabin" vagyok. Viszont nyaralni szeretnék már egyszer elmenni, ahol horgászni is lehet.
Elmennek az allergiatesztre,amit mar regota meg kellett volna csinalni,de a munka miatt ezeddig nem tudtam.
Aztan csavarognek ezerrel. Nem kelnek koran egyszer sem!
Nagyon szeretnék szabira menni. Úgy két-három évre. Közben rengeteget utazni. De a fenébe ilyenkor mindig felébredek!!!!
Lógatnám a lábamat valamilyen tóba.
Már szabin vagyok. De ki az a szabi? :)
Kedden indulunk Fenyvesre nyaralni. Terveim szerint rengeteget fogunk kirándulni is, nem csak henyélni.
Rövidke szabin vagyok, s az benne az ajándék, hogy nem kell rohannom. Még ez a reggeli hoxázás is belefért.:)))))
Én nagyon szeretnék, de majd csak augusztusban megyek. És semmit sem csinálnék, lógatnám a lábamat, hobbiznék, gyerekeznék.
Végre kialudnám magamat. Talán pancsolnék és kereskedelmi mennyiségben falnám a lángost.
Ha nem kéne még egy vizsgára mennem,tuti elmennék vmi jó kis tengerpartra...pálmafával,meg koktéllal,meg sok sok napsütéssel....:D
Ha most adnának szabit, akkor egy kedves meghívásnak tennék eleget.
mar most indulnek a tengerpartra valahova:D
Szeretnék, és sokat-sokat aludni.
engem elküldtek (pedig nem akartam, csak két hét múlva, mert akkor bezár az ovi), így nem tervezhettem előre semmi programot magamnak :-S
Viszont legalább a kötelező orvosi vizsgálatokat beiktathatom... Jó kis szabadság!
De ha biztosítanák mellé az anyagi feltételeket is, akkor egy hétig a tengerparton süttetném magam a párommal, és a gyerkőcökkel!
Én szeretnék és pihennék...de megyek is holnaptól.
Én nagyon szeretnék!Elutaznék minimum 1 hétre valahova.Lehetőleg viz mellé!
én szeretnék nagyon is! itthagynám a panelt, elutaznék legalább 2 hétre a nagymamámhoz vidékre, 2 hétre kikapcsolnám a telefonomat, ne piszkáljon senki, a melóhelyről ne hívogassanak állandóan, és a nagyimmal fejtenénk a borsót, gondoznánk a kertet, sütnénk-főznénk finomakat és nagyokat beszélgetnénk :) ez lenne nekem az igazi ajándék most :)
További ajánlott fórumok: