Ki mire sajnálja legjobban kiadni a pénzt? (beszélgetés)
én egy év után is az
Alkoholra ,/ amit a férjem megiszik /
de nagyon............
Je, tenyleg :-(
(en meg ey ev utan beneztem ide :-))))
lehet ez fura lesz, de e me ga tamponra sajnalom. :DDD nekem nincs oylan erosen meg, de gy baratnom a superbol elhasznal 2 dobozzal legalabb.
rablas, miylen aron van! :DD
Na ebben igazad van. Amíg ki tudjuk fizetni (ha szűkösen is) addig nem sírok.
Én is hétvégi melózok. 3 éve csak alkalmikat találok, nem sikerült elhelyezkedni. Most közmunkán vagyok de holnap lejár az is.
100-ával kéne beadni önéletrajzot, hogy 1-re visszaírjanak egyáltalán. Tudom milyen, most én is kezdem majd elölről. na de majd lesz valahogy. Meglássuk, a vak is azt mondta :)))
Ez üzlet.
Az autók sok helyet foglalnak és ha egy autó áll hosszú ideig ugyanazon a helyen akkor más nem tudja használni a parkolóhelyet. Erre van kitalálva többek közt a 2 órás (vagy változó hol mennyi) időkorlát is) Legyen forgása a parkoló autóknak. Ami belvárosi viszonylatban, szerény parkolási lehetőségek és zsúfolt utak mellett bizony nagy kincs.
Viszont én mindig kisumákolom ahol lehet XDDD
na igen... Nem fogom fel, hogy parkolásért miért kell fizetni.
NIncs kocsim, de látok dolgokat, amik ugy kiakasztanak.
Mélygarázs parkoló: 300-350 Ft, kinti örzött parkoló: 350 Ft, Utcai parkoló: 400ft ????
Az ember is megáll egy helyben, a bicikli is, mi se fizetünk, de bezzeg kocsi váarkozásáért fizessünk.
És mi annak az értelme, hogy nem örzött területért még fizessünk, ráadásul többet???
en nem kiadni sajnalom, hanem beadni. :-)
Pl. a kozosbe, egy vacsoratarsasaggal. Ahol en csak asvanyvizet viszom es nem a legdragabb eteleket valasztom,. Mas meg igen, es meg alkoholizal is. A vegen meg egyenloen osztjuk el a szamlat.
na azt nagyon utalom.
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Szerintetetek mennyire használható a hipermarketekben kapható "Leg Magic", érdemes érte annyi pénzt kiadni?
- Tudtok olyan bankról, ami hajlandó a fiókjában OTP-s kártyára készpénzt kiadni?