Ki, milyen gyakorisággal kommunikál a párjával? (beszélgetés)
Fuuu ezt én sem bírnám.
Egy volt munkatárs ezzel követte a háztartásbeli asszonyát, a csajnak azért volt esze, mert nyilván nem vitte a telefont, meg az iPadet légyottra, de végül megbukott, mert nem mindig vette fel a telefont aztán a férj más praktikákat is bevetett. Nem tudom mi lett velük, férjnek felmondtunk más miatt, nem colt kerek a figura. A sztoriban a csajt sajnáltam mindig is.
Iphone-n lokátornak hívják a nyomkövetőt, szerintem nagyon jó dolog.
Azt látjuk rajta, akit akarunk és aki engedélyezi.
Megnyugtató, ha pl. nem veszi fel a telefont a férjem, de rá tudok nézni és látom, hogy jön-megy, bár ilyenkor is csak bízok benne, hogy ő jön-megy.
Illetve, arra is jó, hogy lássuk, hol van a telefon.
egyszer teljesen kétségbe estem, hogy elhagytam, a fiam megnézte a "helyzet jelentést" és mondta, hogy nyugi! Itthon van valahol, és úgy is volt.
Kolléganőm telefonján nyomkövető van. Meg a férjéén is. Látják egymásét. Ha kimegyünk ebédbeszerzésre, már csörren is a telefonja. És visszafelé is. Meg ezen kívül napi 4-5x. Együtt laknak amúgy.
Én megőrülnék…
Gratulálok! Még sok ilyen dátumot közösen!💝🎉🍹
Engem nem zavar, hogy sokszor hív a férjem.;)
Mindig valami vicces dolgot mesél el, vagy érdekeset, stb.
Mi így szoktuk.🙃
Valószínűleg dolgozik és egész egyszerűen nincs éppen semmi, amit megosztana veled, és ez nem negatív.
Tényleg nem vagytok már kamaszok, akiknek állandóan a telefonon kell lógni. Megvan a saját életetek, élitek, mikor együtt vagytok, akkor meg jó, és ennyi...
Változó nagyon, főleg a személyes találka: heti 1-3 között van általában
Telefonálni nem szoktunk
Üzenet minden nap
Mindenkinek más. Mi keveset kommunikálunk az "elvárthoz" képest.
Együttélünk, ha mindketten itthon is vagyunk, de "ügyesen csináljuk" akkor nem is találkozunk. Néha nem bírjuk egymás ofáját, kölcsönösen, hál Istennek ez az idő általában egybe esik mindkettőnknél.
Ha valamelyikünk házon kívül van akkor sem asztatjuk egymást minden aprósággal, néha ha nagyon unatkozik hívogat, de általában leállítom, ha nem életbe vágó a dolog akkor hagyjon dolgozni, ezt-azt csinálni.
Ha nincs itthon napokig akkor dolga van, elfoglalt, én nem keresem feleslegesen max napi 1-szer beszélünk telefonon, hogy ki mivel ütötte el a napot, ja meg reggel a "kötelező muti miben mész, jól nézzél ám nekem ki", aztán ilyenkor néha megörvendeztet egy dickpickkel.
Ennyi elég nálunk a boldogsághoz.
Annyi mindentol fugg... Munkahely, egyéb dolgok.
Pl keresztfiam egy gyárban dolgozik, kb annyi szunete van; amikor pisil/cigizik/eszik. Ugyhogy munkaidoben nem hivogatja a baratnojet, foleg nem orakra.
Szerintem az a normalis, ha akkor is beszelnek vmennyit mindennap, akik nem laknak egyutt.
De pl nekem arra nem volt igenyem, h orakat telefonaljak... mert akkor ha orakig van ido telefonalni, akkor kb talalkozni is lehet.
Ritkán ír, nem hív, nem lájkol, mást lájkol, nem elérhető messengeren, vagy látja, de nem ír vissza...
Harmincakárhány évvel ezelőtt, amikor mi megismerkedtünk, még vonalas telefonunk sem volt. Fülkéből hívott amikor dolgoztam.
Jobb is volt, nem agyaltunk ennyit hülyeségeken.
Optimális nincs, a gyakoriság meg az igénytől függ.
A barátod, az élettársad, a férjed? Mit értesz pár alatt?
Mennyi ideje ismeritek egymást? Ezek is lényegesek, a kérdésedre adott korrektebb válaszra.
Nincs olyan, hogy optimális. Mindenkinek más. Nem vagyunk egyformák.
Mi úgy, hogy együtt élünk a férjemmel 36 éve, még így is felhív munka napokon legalább 3x, de ahogy kiteszi a lábát itthonról, vagy ha én elugrok a boltba, akkor is felhív néhányszor:DDD
Mi így szoktuk;)
További ajánlott fórumok:
- 41 hetesen már naponta járok vizsgálatra. Milyen gyakorisággal és mennyit "illik" adni ilyenkor a dokinak?
- Egy védőnő milyen gyakorisággal köteles látogatni a kisgyermeket az otthonában?
- Milyen gyakorisággal érdemes hajat vágatni?
- Milyen gyakorisággal lehet festeni a hajat tartós hajfestékkel?
- 3 hónapos babátok mennyi ideig szopik, kb. mennyiket eszik és milyen gyakorisággal?
- Keserűsót milyen gyakorisággal lehet alkalmazni? (...mielőtt tönkretenné a gyomrod)