Ki milyen babakocsit ajánlana? (beszélgetés)
Chicco......régen qva jó volt...könnyű,lapra csukható,újszülőtt kortól végig használható...
Bergon....végig jó,de qva nehéz.
Azt ajánlom, menj be egy nagyobb babakocsi üzletbe, mond el mire lenne szükséged, ők katalógusból is tudnak rendelni a számodra megfelelőt.
Pl. a CAM, Neonato is nagyon megbízható márka tapasztalat(igaz nem az olcsó kategória), hasonló a peg perego-hoz van saját boltjuk Budaörsön Matti Cím: Budaörs, Gyár utca 2.
A kiállított, vagy kifutó termékek sokkal olcsóbban is megvásárolhatóak, mint az eredeti kereskedelmi áruk.
>>> Itt elég sok tartozékot találsz a babakocsihoz.
Szerintem is jobb személyesen megvenni és nem netről. De nem tudom merre laksz, városban? Budapesten sok babakocsi bolt van.
Sziasztok! Kicsit hosszú lesz, de nagyon hálás vahyok ha elolvassátok és tudtok segíteni
1,5 éves gyerkőcnek vennénk, de úgy hogy tervezünk tesót, tehát el lehessen tenni és bírja is.
-Leglényegesebb a felvő felülete, 80cm a kisfiam a jelenlegi kocsija már rövid, de találkoztunk már jóval magyobb kocsival, így remélem van olyan ami 85-90cm hosszú. Illetve nem szög egyenesre, de azért teljesen dönthetőt szeretnénk
- Ami még nagyon lényeg, hogy autó hílyán babakocsival járunk vásárolni így nagy csomagtartós babakocsira lenne szükségünk
- harmadik szempont apa nagyon alacsony én nagyon magas vagyok, mivel én használom a legtöbbet a kocsit így olyasmiben gondolkozunk ami alapvetően magas hogy ne szakadjon le a hátam a behajolgatástól majd a kistesónál, viszont a tolókart lehessen előre-hátra és a fogó részét min.180fokban állítani
- Lábzsákot lehessen hozzá kapni vagy legyen gyárilag
- illetve a kerék ag ami még lényeg, hogy leginkább tömör gumist és bolygósíthatót szeretnénk, vagy ha nem akkor olyat aminek jó a rugózása.
- az utolsó szempont az az összecsukás,ert ha nagyszülők vagy keresztszülők elviszik be férden a kocsiba (opel, ignis, subaru, ezekben a tipusokban elkéne férjen)
Mözeskosár és hordozó nem elengedhetetlen, mert mindkettő van és mózest bele tudjuk tenni a sima fektethető részbe ha elég nagy
Ha esetleg boltot meg képet tudtok linkelni/írni (az adott kocsiról) azért külön köszönet, mert nem netről szeretném rendelni
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Ki milyen márkájú multifunkciós babakocsit ajánlana, neki melyik vált be?
- Milyen típusú babakocsit ajánlanátok ami multifunkciós, hordozója is vázra pattintható és maximum 100-120 000 Ft?
- Milyen babakocsit ajánlanátok? Légysz segítsetek, nem jutok semerre.
- Macskakőre milyen babakocsit ajánlanátok?
- Milyen babakocsit ajánlanátok?