Macskakőre milyen babakocsit ajánlanátok? (tudásbázis)
Ügyi vagy!
Én is azt találtam! :)
Szerintem adják hordozó nélkül is. Ha tényleg olyan keveset használt, ahogy írják, akkor nagyon jó áron van!
Sok sikert a vásárláshoz!
Remélem olyanra esik a választásod, amivel elégedett leszel!
Szia!
Nekünk Mikrus Viking kocsink van. Szerintem ez pont olyan, amilyent keresel. Én nagyon-nagyon imádom! Masszív és strapabíró. A nagylányomnál vettük újonnan, aztán kölcsönadtuk rokonoknak, most az én második lányom használja és még mindig tökéletes. Én tolom murván, térdig érő hóban és még erdős terepen is kirándultam vele. A rugók "keménysége" is állítható.
Összecsukható, nekünk kombi autónk van és kényelmesen befér, súlyát tekintve én is ki-be tudom pakolni. Nagyvárosi tömegközlekedésre nem alkalmas, ezzel nem lehet fel-leugrálni a buszról. Viszont nagyon kényelmes a gyerkőcnek, sokáig használható sportkocsiként!
Nézd meg neten, hogy milyen, árban nem tudom mosst mennyi lehet! Én bátran ajánlom, biztos találsz használtan is, olcsóbban!
Köszi lányok, nézem közben őrült módon google-ban.
Mert ugye az is szempont,hogy ne legyen őrült drága (az sem baj ha használt). De a legtöbb helyen azért drágák,mert adnak hozzá minden kutyafülét,amire nincs szükségünk :D
Ó, a rázkódást imádja a kisfiam. Csak tényleg attól félek néha,hogy kitörik a kerék séta közben. Műanyag nagy kerekes a babakocsink, és szerintem 1 km-ről is tudják már,hogy érkezünk :D
Ennek a babakocsinak gumi kereke van? A képen nem látom jól. Azt jó lenne tudni,hogy autósülés nélkül is adják-e valahol,mert ezt a hordozós autósülést épp most növi ki a kisfiam :)
Én direkt nehéz terepre, akár könnyű túrákhoz is vettem a babakocsit, de hiába a fixálható, bolygósítható nagy kerék, elöl-hátul rugózás,masszív szerkezet, a Csattogó-völgyben a gyerek szegény rázkódott rendesen - bár az igaz, végig aludt ennek ellenére :).
Itt a linkje, altalában nem jelenik meg jól, mert belekerül szóköz, de ha azt kitörlöd, meg tudod nézni.
Némelyik Touragoo is hasonlóan masszív, de a macskakő az macskakő, ami nem repül, az nem fog csak úgy siklani fölötte, rajta.
Sziasztok!
Már van egy babakocsink. Viszonylag nagy kerekű és szeretem is,de olyan helyre költöztünk,ahol macskakő van ameddig a szem ellát. Néha olyan érzésem van,hogy majd szétesik a kocsi.
Valami nagy kerekű és rugós kellene gondolom. esetleg tudtok ajánlani valamilyet?
Kinek, milyen típus vált be nehéz terepen?
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Babakocsi vásárlás!Milyen baba kocsit érdemes vásárolni, márka, fajta, milyen funkciói legyenek?
- Milyen típusú babakocsit ajánlanátok ami multifunkciós, hordozója is vázra pattintható és maximum 100-120 000 Ft?
- Milyen babakocsit ajánlanátok? Légysz segítsetek, nem jutok semerre.
- Milyen babakocsit ajánlanátok?