Ki melyik járaton(busz, villamos) szokott rendszeresen találkozni ellenőrrel? (BP) (tudásbázis)
A lágymányosi hídnál az egyes villamoson várható felbukkanásuk esetleg 2-esen 3-ason. Metrón köztudott ott meg állandóan.
Üdv.Ágnes
Arra viszont figyeljetek, hogy az ellenőr ne vigye el a kezelt jegyeteket, hogy majd leellenőrzi!
Én úgy jártam, hogy éjszaka jöttek (923ason), az egyik elkérte a jegyem, és hátrább vitte a kollégái felé, hogy megnézze, egyezik-e az általuk lyukasztottal. Amikor visszajött, kitalálta, hogy nem azon a buszon lyukasztottam! Az eszem megállt! Le akartak szállítani, vagy megbüntetni! Persze hangosan megmondtam, hogy eszem ágában nincs semmit sem tenni, szépen utazok a célomig!
Felszállás után azonnal lekezeltem a jegyem basszus, és szemtelenkedtek velem!!! És aláztak hangosan vagy 15percig! Borzasztóan mérges voltam. Nem tartom kizártnak, ha férfi lennék, elagyabugyáltam volna mindegyiket!
Persze írtam a BKV-nak (rendszámmmal, időponttal). Nagy nehezen annyit elértem, hogy legközelebb, ha gond lesz ezekkel az ellenőrökkel, szigorúan fellépnek majd ellenük.
Igazából ez így nem igaz, hogy sajnos, mert a szabályokat be kell tartatni, ugyanúgy, ahogy ezt is. CSAKHOGY!!!! amit kapunk azért a nem kevés pénzért amit kifizetünk, gyalázat. A "szolgáltatás" tragikus, idegesítő, hogy a buszon az összes helyen egy illatozó homeless ül, télen hideg van, nyáron fűtenek, éééés emellett az ellenőrök is parasztok.
Szóval felháborító.
Elnézést a kilengésért, csak ez eszembe jutott!
Amúgy a 150 és 250es buszokon speciel még sosem találkoztam ellenőrökkel..
örülök hogy te is bekukkantottál, de nem ez volt a kérdés:)
nem lelkifröccsre vágyom, van bérletem amúgy. Kíváncsi vagyok hogy merre vannak ellenőrök, egyszerű kérdés, azt hittem hogy erre a válasz is egyszerű lesz.
És volt karszalagja? Kitűzője?
Én sokszor az ellenőrnek sem mutatom meg a bérletem:)
sajnos én mindkettővel utazom 173 és 4-6 vilivel is így találkozok velük sűrűn.
Volt hogy nem volt bérletem ,majd jött egy fiatal nő,aki hát mindennek kinézett csak ellenőrnek nem és mebüntetett.
Na azóta van bérletem.
Majd rá 3 hónapra ismét taliztam vele,és azért mert pasi volt és jóképű és nem volt jegye elengedte.
Elküldtem magamban melegebb éghajlatra.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal