Ki kezdi velem holnap a bécsi diétát? (beszélgetés)
sosem hallottam rola meg!
Pedig azt irják átállitja a szervezet anyagcseréjét és 3 évig nem jön vissza a suly, de ebben én sem hiszek, valamennyit a későbbiekben is meg kell tartani belőle, időnként egy-egy ebédet, vacsorát e szerint kell elfogyasztani, talán akkor nem jön vissza amio nagy nehezen lement. Erről nem hallottam hogy jojo diéta lenne, de ki tudja.
Szia, én is 3 kg-ot fogytam, pedig mindent betartottam.Most azt hiszem a egy porból készült turmixxal fogom folytatni, nem irható le a neve, de gondolom tudjátok miról van szó nézegetem hol lehet akciósan kapni, mert nem egy olcsóság.
Sziasztok én ma fejeztem be,mondhatom nem volt könnyü végig csinálni én kb.90%tartottam be a szabályt és 3 kg fogytam meg sem közelíti a 7_9 kg.De én igy is elégedett vagyok mert centiben nagyon látványos és folytatom a rengeteg saláta és gyümölcs evést!Nem adom fel szeretnék még 3kg leadni.66kg indultam és szeretnék 60 lenni.Szurkolok nektek és sok sikert!
z milyen?most hallok rola eloszor!
Én abba is hagytam mert csak kínlódtam alatta, nem fogytam semmit öt nap alatt, pedig tornázok is. Maradok a számolgatásnál.
Minek lett elindítva ez a fórum, ha senki nincs itt?
Hogy érzed magad az első nap után?
Én ma kezdtem el. Remélem megoszthatjuk tapasztalatunkat.
Nem kevesebb kenyér hanem nulla. Addig amig az emberek egymást tapossák a közértben zsemléér' , nem lesz kevesebb túlsúlyos. És nem trollkodni akarok, de mozgás nélkül semmilyen diéta nem hatásos :(
A diétát szigorúan csak 2 hétig csináltad?Aztán tartottál szünetet?Vagy egymás után többször ismételted?Mert aki fogyott tőle(hallomásból tudom)az többször csinálta egymás után.
Most elkezdted újra?
Sok sikert hozzá!!!
Kedves pilus, köszönöm. Én is csináltam már többször ezt a diétát. Persze mindig csak az első pár napig jutottam és sohasem sikerült mindent beratanom, de így is szülés után csak és kizárólag ettől mozdult meg a súlym lefelé.
Huh, azt hittem, azok fognak írni, akik szeretnék csinálni. Meg sem fordult a fejemben, hogy ennyi okos és jószándékú ember van, és mind meg akarnak menteni. Lehet esetleg, hogy az írjon, akit érdekel a dolog? Köszönöm.
Szakember azt nyilatkozta egyszer,hogy a jó diétanak legalább 6 hónapig kell tartania,hogy a szervezet átálljon.És még azután sem szabad egyből a régire visszatérni.
A bécsit én is csináltam.Nem fogytam,de a szervezetemnek jót tett,jól éreztam magam utána.De hallottam én is,h volt aki fogyott.Az utóéletét nem tudom:)
Egyik barátnőm megpróbálta tavaly, lement róla 3 kg, és 1 hónap múlva visszajött 5 kg. Az ilyen diéták nem hatékonyak. Legjobb módszer: mindennek a felét kell megenni, amit eddig, kevesebb kenyér, tészta. Lassan, de biztosan.
Ha megnézed az ajánlott napi menüket, étel-tipus tekintetében (ch, fehérje stb.) szinte ugyanez a "fehérje-diéta" (szedd le a net-ről és hasonlítsd össze a kettőt), csak valamivel olcsóbb.
Az is a két hét alatt 8-10 kg-ot ígér, végigcsináltam, lement rólam 6 kg, de nagyon "ragaszkodók" voltak, gyorsan visszajöttek.
Szóval meggondolnám, hogy belevágsz-e, de persze te tudod!
És nem okoskodni akarok, tapasztalatból mondom. Látszat eredményt hoz ugyan, de az épp úgy tűnik tova, mint az újévi fogadalmak.
Ha rám hallgatsz, te sem kezded el!
Holnap kezdem ezt a bécsi diétát. Aki szeretne, tartson velem!
[link]
További ajánlott fórumok: