Ki kap vissza pénzt a banktól? (beszélgetés)
Az összes forinthitelt most számolják újra a tisztességtelen kamat/költség felszámítások miatt.
Azok a hitelek vannak benne, amelyek 2004. május 1. és 2014. július 26. között lettek folyósítva, illetve nem évültek el.
Nem mindenkinek jár vissza pénz.
Akiknek megszűnt a hitele és jár vissza nekik pénz azok visszakapják a még élő hiteleseknél beszámítják.
Értem, köszi!
Akkor holnap felhívom a bankot.
Szia!
Államilag kamattámogatott hitelekre nem vonatkozik a jóváírás. Fennálló hiteleknél pedig nem visszatérítést adnak, hanem a törlesztőrészlet csökken.
Ennyit mondtak most.
Van egy autónk, ami régen lízinges volt, de tavaly november körül kaptunk vissza pénz belőle.
Most hallottam a híradóban, hogy az OTP is megkezdte a jóváírást, csak nem tudtam megnézni a riportot mert a vihar miatt megszakadt az adás.
Nekünk van hitelünk az OTP-nél, már nem sok van hátra belőle, akkor mi is kaphatunk vissza pénzt?
Segítsetek légyszi, nem tudom hogy van ez az egész.
További ajánlott fórumok:
- Kapott-e már vissza pénzt valaki a bankjától?
- Magán-nyugdíjpénztári egyenlegem 408986 Ft. Ebből kapok vissza? Átlépek államiba. Munkatársam kap vissza, egy másik pénztárnál van.
- Pénzt adtam kölcsön. Hogy kaphatnám vissza, most már jogi úton?
- Azt nem tudja valaki, hogy magán nyugdíjpénztári tagságot meg lehet e szüntetni, ha igen vissza adják e a pénzt?
- Megteheti a kereskedő, hogy nem adja vissza a pénzt, csak levásárolható a rossz áru összege?
- Ki, mennyi pénzt kapott vissza az Erste Banktól?