Ki ismeri Gyöngyöst? (beszélgetés)
Mondtam én, hogy majd éjszaka fogsz megjelenni!
Ha felénk vásároltál volna, szívesen segítenék.:)
Köszönöm az ötleteket!
Nagyon fontos számunkra, hogy autóbusszal vagy vonattal megközelíthető helyre menjünk, minél kevesebb átszállással. Úgy tudom, hogy Gyöngyösre van tőlünk járat.
Katikám,közel van a Mátra,6 km,kisvasúttal is fel lehet menni Mátrafüredre,ahonnan gyalogos kirándulásokat lehet tenni kilátókhoz,egy kicsit távolabb Sástó,de még mindig közel,amit mi erdőn át,gyalog szoktunk elérni,három kanyart levágva az úttestből,
szépen ki van már építve.Szállások találhatók Gyöngyösön is,Mátrafüreden rengeteg.Van még Gyöngyösön Múzeum,állatkert,strand,azt hiszem van meleg vize is.stb.
A kisvasúttal el lehet még menni Cserkőhöz is,az is gyönyörű,bányatavas kirándulóhely,hirtelen most nem jut más eszembe.
Unokás szemszögből...!:)))
A napokban már felmerült a szokásos közös nyaralás témája. Eddig Mórahalom szerelmesei voltunk, de már azt mondták, nem fontos csak fürdőhelyre menni. Inkább, ahol van hegy, esetleg strand a közelben, de főleg vár!
De tőlünk minden olyan távol van, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel. Vonalzóval keressük egyelőre a lehetséges helyeket a térképen!:)
Nyugi, még ne adjátok föl, lehet, hogy dolgozik és majd később jön mint tegnap!
Engem is érdekel Gyöngyös és környéke.
További ajánlott fórumok:
- Acai Berry Thin - ki hallott róla, ismeri?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Aki ismeri a strongmind2-t segítene, nem enged be az oldal, miért?
- Ki ismeri Dr. Szabó István nőgyógyászt a II. női Klinikán?
- Ikrek férfi, ismeri valaki?tulajdonságai?
- Mit szólnál hozzá, ha a volt férjed egyszercsak el szeretné vinni napokra a 3 éves gyerekedet, úgy hogy a gyerek nem is ismeri?