Ki ismeri a Kiwisun szolárium hálózatot? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Szia! Én próbáltam és nagyon nagyon jó! Jobban barnít,mint a többi gépük:):)
Sziasztok!
Lassan lejárom az első 10 alkalmas bérletemet, eleinte 3szor 7perce mentem, és már voltam 2szer 14 percet. Nagyon érzékeny a bőröm és halál fehér. De itt egyszer sem égtem le, és fokozatosan szépen lett színem :))) Még kb 3-4 alkalom és szerintem elérem a megcélzott színt :)) számomra csak pozitív vélemény a kiviről :))
Egyébként láttam, hogy van infra szaunás szolijuk is, ezt próbálta már vki?? Vagy vmi ilyesmi :))
Igen, a kiwi nagyon jó:) Remélem szép barna leszel:)
Kössszi az infókat :)) pont ezért nem is akartam kipróbálni ilyen mit tom én milyen szolikat.. mert egyszer régen nagyon csúnyán megégtem, kb 8éve, azóta nem is merészkedtem vissza szolizni... de a kiwiről sok jót olvastam már :)
Szerintem ha elmész még 1x 7 percre,utána simán bevállalhatod a 14 percet:) A kiwiben nem fogsz leégni!:)
Nem volt rajtam :) 7 percre mentem elsőre :) mennyi idő után ajánlott emelni 14percre? 2-3 alkalom után? Egyelőre persze semmi nem látszik, gondolom ez normális :) rem azért kb 3 alkalom után kicsit barnább leszek :)
Jobb,ha nincs rajtad semmi
nem vagyok egy nagy szolis, kb 10 éve nem voltam... szóval lehet hülye a kérdés, de sminkben lehet szolizni, vagy egyáltalán nem ajánlott?
milyen krémet? Ajánlottak már többen is a kiwit, de a szolizáshoz való krémekre azt mondták csak pár használat után ajánlott, amikor már van egy kis színed... kicsit járatlan vok a témában :(
De nem ám :D Nekem legalábbis nem jött be... Foltos is lettem meg minden... Ráadásul ezt a testradír sem vitte le,nem úgy,mint a sima önbarnítókat.
De egyébként a kiwit simán bevállalhatod. De krémet nem árt használni:)
ja láttam az árlista közt, hogy aqua tan, de tök drága... pedig elvileg egészségesebb, mint a szoli... hát de vagy 2000 ft egy alkalom, akkor ezek szerint 1 fillért sem ér :)))
Aqua Tan a neve és beállsz,van egy kis monitor,ami mutatja,h milyen pózt kell felvenned és a gép lefúj ezzel a barnító cuccal,de én ezt nem ajánlom,főleg ha nagyon fehér a bőröd... Én úgy néztem ki utána,mint vmi agyonbarnítózott gagyi amerikai filmből kilépett ember... Anya annyiszor röhögte el magát,ahányszor meglátott. Szval ez csak arra jó,h szórakoztasd a környezeted... :D
Én is szeretnék szolizni, de nagyon fehér a bőröm, pont a kiwit néztem ki :) mi ez az önbarnítós rész? erről még nem is hallottam :(
Ja és az önbarnítós rész nekem nagyon nem jött be :S Világítottak a szemeim másnap és gusztustalan volt az a szín... Pár napig nem is mentem ki az utcára... Én soha többé nem fogom azt használni....
Sziasztok!
Hát én a kiwibe járok és nagyon szeretem! Több hónapig nem voltam szoliban,elmentem a kiwibe rögtön 2 egységre és egyáltalán nem égtem le,pedig máshol már teljesen vörös lettem volna...
Most heti 3x járok 3 egységre és egész jó már a színem,krémet is használok hozzá... Csak az arcom soha egyik szoliban sem barnul le annyira,mint a többi részem :( De egyébként több szoliban is voltam már,de a kiwi a legjobb:)
Köszi,nekem vmiért nem dobta ki mikor rákerestem,de így igen!
sztem is, de ott dolgozo ismeröse meselte. szal ..
a leírás szerint nem rossz,de bárit lehet írni...ritka fehér a bőröm,vmi kis színt szeretnék,ezért kérnék tapasztalatot,véleményt
egyébként van egy régebbi fórum is a kiwisun-ról
szerintem ez hülyeség, a kamera személyiségi jogokat sért
én azt hallottam h be van kamerázva mindenhol..
A kiwisun szoláriumról van valakinek valamilyen tapasztalata?
Én sem találtam meg elsőre. :)
Nagyon köszi! Pedig nézegettem ezt a honlapot, de valahogy az árakra nem bukkantam rá.
Válaszd ki, hogy melyik szalon lenne neked jó és utána az "árak"-ra kattintva látod az aktuális bérletárakat.
[link]
Az szuper lenne, előre is köszi. Mondjuk 10 alkalmas, gondolom van ilyen. Köszi még egyszer!
Bérletet nem tudom, de holnap akarok menni szoliba, akkor megnézem neked! Hány alkalmas érdekelne? Úgy emlékszem van több féle is.
Nem tudod milyen áron vannak itt Pesten a Kiwisun-ban a bérletek?
Lehet, hogy rossz időpontban voltál.Többször kell menni.:))
További ajánlott fórumok: