Ki, hol ismerkedett meg a jelenlegi párjával, és mióta vagytok együtt? (beszélgetés)
Munkahelyen ismerkedtünk meg.
21 éve ismerem, 18 éve vagyunk együtt, és 16 éve házasok, 2 kamasz fiunk van.
Most szilveszterkor lesz 20 éve, hogy találkoztunk. Ebből 18 év házasság és két 13 éves lányunk van.
Egy éve lett vége életem első hosszú (7 év), szerelmének. Nem kerestem új kapcsolatot, mert szharul voltam, de a szüleim által megismertem a jelenlegi páromat nyár elején és most fél éve vagyunk együtt.
10 éve ismertem meg, 10 éve vagyunk együtt. Egy Metal fesztivál nevű koncertes rendezvényen ismertem meg. Rá pár hónapra, még azon az éven jöttünk össze. Azóta már 5 éve, hogy feleségül vett. :)
15 éve, munka kapcsán. Ő dolgozott nekem, én kifizettem. Aztán meghívott sütizni. Anyukám mindig mondta, hogy mozduljak ki többet, mert nem jön házhoz senki. Ő meg jött, látott, győzött. 2 gyerekünk van.
Gyerekkorom óta ismertem.Jövöre lesz az 50-éves házassági évfordulónk.
gimiben osztálytársak voltunk
37 éve ismerem, 34 éves házasok vagyunk. Közös ismerős által.
Életem szerelme elvesztése után ismerkedtem meg a mostani párommal.Hálás vagyok a sorsnak...
Az exem kollégája volt. Egy helyen dolgoztunk. Már nem működött az akkori kapcsolatom. Egyszer elém állt, belenézett a nagy kék szemével a szemembe és belerenegtem. Szerelem volt első látásra! Ez 5 éve volt, 2 és fél éve vagyunk házasok.
48 évvel ezelőtt, épp a téli szünetben, karácsonykor találkoztunk először. Ő az unokatesóm barátja volt. Én érettségi előtt álltam, Ő első éves egyetemi hallgató volt. Ő Bp-en, én vidéken éltem. Legközelebb szeptemberben találkoztunk, amikor már én is a fővárosban tanultam.
1.5 év múlva összeházasodtunk. Azóta is boldogan élünk, még meg nem halunk.
2000 április 30.-án. Hatalmas buli volt. Ott ismerkedtünk össze.
Már tetszett régóta, de nem sikerült előbb megismernem.
Azóta van egy 9 éves gyermekünk.
Osztalytarsak voltunk gimnazium 11-12.osztalyaban. Elsok voltunk egymasnak, 8 eve vagyunk egyutt, 3 eve hazasok es van 2 fiunk. :)
Eleinte csak baratok voltunk bő 1 evig, de mindig azt mondtuk valami megmagyarazhatatlan én már ismerlek teged erzes volt mindkettonkben. :)
Fészbukon a kommentszekcióban egy oldalon. 3 hónap múlva össze is költöztünk. Idén lesz 3 éve már. :)
társkeresőn idén tavasszal :)
Munkahelyemre jött, mint külsős, elsőre nagyon unszimpatikus volt. Több mint 27 éve vagyunk együtt :D
Közös ismerősünknek segítettünk költözködni, 44-évig voltunk házasok, mielőtt elhunyt.
Internetes társkeresőn 2010 augusztusában ismerkedtünk meg.
Internetes tarskereson (8eve). 3,5 eve vagyunk hazasok, 9,5 honapos a kisfiunk. 😏
véletlen elküldtem. 🙄 Szóval akkoriban nem volt köztünk semmi, neki is volt baránője. Aztán kb. 5 éve, mikor szakítottam az exemmel, egymásra találtunk. :)
Kb. 13 éve ismerjük egymást, az exem legjobb barája volt. Beszélgettünk néha
További ajánlott fórumok: