Ki hogyan "dobja fel" a saját készítésű sütit vagy tortát hogy a szemnek is ízléses legyen? (beszélgetős fórum)
Van egy egyszerű csokikrémem olyasmi mint amit a dobos vagy piramisba vagy fatörzsbe tesznek kívül is megkenem a piskótát, színes tortadíszítő cukorkákkal vagy kókusszal vagy egérkaki szerű csokival az oldalát, a tetejére csokimáz a maradék krémből kis halmokat nyomok a tetejére, vagy írok valamit.
Most viszont vettem egy cukormázas dekor tollat a Dr, 5kertől, 4 szín van benne, kíváncsi leszek milyen vele díszíteni, nemsokára tortát szeretnék készíteni a fiamnak..
Én nem tudom mi a neve, de tudom hogy mire gondolsz. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat, hirtelen nem is tudom melyik lenne a legmegfelelőbb.
De biztosan közte van már a tuti. :)
Én Hu.lala teszínt szoktam venni. Nagyon könnyen felverhető.
Díszíteni lehet marcipánnal, grillázszsal, glazúrral, traganttal. Csak a fantázia szab határt!
Az utolsó mondatom kissé zavarossá tűnhet, ezért helyesbítek.
Szeretnék díszítésképp írni rá, csak nem tudom mivel lene a legtartósabb.
Sziasztok!
Engem az érdekelne hogy ha készítetek valami finomságot akkor azt hogyan és mivel díszítitek?
Pl aki szokásos torthabot készít azt hogyan miből?
Vagy ha pl isteni finom lett, de a külemme nem a legszebb, azt hogyan "rejtitek" el, és teszitek gusztusossá?
Ki miből készíti a habot,amvel díszít és mennyi ideig nem esik össze?
Aztán van most szeretnék megpróbálkozni azzal hogy írni. Mit ajnlotok, mi az ami mondjuk egy napig is tartós?
További ajánlott fórumok:
- Bébiétel vagy saját készitésü étel!?
- Hol adhatnám el a saját készítésű horgolt mamuszaim és egyéb saját készítésű dolgaimat?
- Meddig áll el a házi készítésű tojáslikör?
- Hogyan tudnám eladni legális úton a saját készítésű dolgaimat?
- Saját készítésű ajándék tippek Karácsonyra!
- Saját készitésű bébiételnél, mennyi húst tesztek bele, és hogyan?