Ki hogyan állt ellen a kisértésnek, hogy ne egyen mert fogyni akar? (beszélgetős fórum)
Ami NEKEM bevált munka mellett, az volt, hogy a finomított cukrokat (édesség, üdítő)totál elhagytam, a kávéba édesítőt raktam, nehéz volt addig amíg meg nem szoktam. Ez tartott kábé 2hétig. Menet közben figyeltem a szénhidrátokat, számolgattam, kb 160-180gr ch-t (1200-1400kcal/nap) vittem be egy nap, de ÉN ülőmunkát is végeztem és többször volt szünetem.
Kenyérből a fehér liszteset kerültem és igaz az, hogy többször egyél keveset és nem kívánod az édeset.Husiból bármennyit lehet enni,mert abban null szénhidrát van, sajtból is, zöldséggel meg számolni kell,de azt is minimálisan.Szóval amit az édességre és üdítőre költöttem VOLNA,más ételcsoportra költöttem, ezért havi szinten ott voltam bevásárlásnál,ahol előtte,de ha csak parizerre van pénzed akkor arra az is jó, és jobb, mint a csoki. A lényeg itt is, hogy többször keveset egyél,hogy ne ingadozzon a vércukrod,mert akkor éhségrohamod lesz,ha nagyon leesik és túlevéssel reagálsz rá.
Á-á, zavarba jöttek valamiért :)
Igazából anyum nagyon közvetlen, úgymond nem szarozik, ami a szívén az a száján :D
A férjem 5 év után sem bírja mindig a kiképzést, de azért jól kijönnek :)
Jah, eleinte tök gáz volt, aztán amikor már az egész baráti társaság tudta (együtt jártunk bulizni) ...én is csak röhögtem :D
Persze ezt nem cikizésnek szánta, csak nagyon szeret rólam mesélni, hogy milyen voltam kicsinek.
Kis hurkás volt, kilőtte a cumit jó messzire, stb. :D
Régen anyum az összes pasimmal közölte a sokadik vasárnapi ebéden, hogy "Kriszta másfél évig szopott"!
Jesszus, annyira bírom :D
:'D
A szopizott jobb lenne? :)
Egyébként én is azt csinálom.
Cetlivel megyek a boltba vásárolni, és azon csak azok a kaják szerepelnek, amiket ehetek, ill. amik feltétlenül kellenek (mosószer, stb.). És gyakorlatilag a bűnözés kizárva!
Persze sokkal könnyebb ezt megvalósítania annak, ahol a családban már nincs apró gyermek, akinek a kedvéért ott lapul a hűtőben a Túró-Rudi és hasonló nyalánkságok, meg a frissen sült almáspite és egyebek illatoznak...
Én megértem azokat is, akiknek ilyen helyzetben kell ellenállniuk a kísértésnek! Minden elismerésem az övék!
Mert nincs értelme edzeni, ha mellette szarul kajálsz és nincs értelme edzéshez "illően" kajálni, ha nem edzel vagy szarul edzel, ennyi.
Egyébként vagy számít az egészséged, vagy nem, ezek olyan dolgok, hogy nem lehet erőltetni, igazából ha valaki csak olyankor akar jól enni, és edzeni, amikor fogynia kell, nem szereti magát, nem számít neki az egészsége. Akinek számít, az akkor is teszi ezt, amikor tök jól néz ki, mert belső késztetés, inger. Ha ez nincs meg, nem lehet erőltetni, én már befejeztem, hogy rábeszéljem az embereket, hogy szeressék magukat, mert ha nem tőlük indul, felesleges erről meggyőznöm őket, úgysem tudom.
További ajánlott fórumok:
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Tudja valaki, hogy milyen hatóság ellenörzi(ha ellenőrzi egyáltalán) az "ittas egyének" kiszolgálását a kocsmában?
- Bt, kft, vagy egyéni vállalkozói? Érvek, ellenérvek...
- Mit tegyen egy anya, ha az 5 éves addig anyás gyermeke, egyszer csak ellene fordul?
- Valaki tudna tippet adni, hogy tudok lefogyni két iszonyatosan makacs kg-ot, ami a napi futások ellenére sem moccan?
- Sajnos sokszor nem tudok ellenállni a kísértésnek... :(