Ki hogy viseli a magyar és nemzetközi tévés karácsonyi uborkaszezont? (beszélgetés)
Őszinte leszek, én rosszul viselem. Nem tudom, a Story 4-5 mit tervez, de legalább este legyen vagy a Farm.., vagy a Váratlan utazás, vagy a most újrakezdődő Providence.
De átvehetnék az AXN White több filmjét is. Jöhetne a Gyilkos sorok, a Hölgyek öröme, és sorolhatnám.
Szó, ami szó: nem szeretem, ha felborul a megszokott menetrendem, még ünnepeken sem, mert este akkor is van. :))
én nagyon nehezen. még a comedi sem vígasztal, talán a spektrum, national, de ennyi...számomra a TLC nézhetetlen...a nejem viszont azon lóg..
marad a netes böngészés...és visszaszámlálás a tavaszi rügyfakadásig..
:-)
Én a star wars csapból folyatásától kaparom a falat... Szeretem pedig de már elég.. XD
Bár tudom lassan itt a premier. Nyomatni kell a régi részeket..
A mesecsatornákat viszont nagyon-nagyon korlátozzuk. Egyrészt mert rengeteg a reklám, másrészt mert kontrollálhatatlan hogy mit néz a gyerek és mennyit ha egész nap megy.
Kb. 3 éves koráig egyáltalán nem nézett semmilyen mesét, utána is csak nagyon keveset, válogatva, dvd-ről. Most már 8 múlt, de most sincs olyan hogy bekapcsolja kontroll nélkül a tv-t és ül előtte. Szerencsére az itteni gyerekcsatorna sokkal színvonalasabb mint a magyar és reklámmentes, de még a norvég meséket is inkább netről nézi mert akkor azt nézi ami érdekli és nem azt amit épp adnak... A magyar gyerekfilmeket csak letöltésből nézi, a Minimax-ot most kivették a mindigtv-ből, így az nincs, helyette van Nickelodeon amit egyáltalán nem nézhet, és m2 ami még viszonylag elfogadható, de szerencsére kb. két hétben egyszer jut eszébe... Összességében kb. heti 2 órát néz mesét, vagy filmet, helyette inkább olvas :) Én nem bántam meg hogy szigorúak voltunk és nem ült állandóan a tévé előtt...
Nekünk egy online kalóz tévénk van előfizetve, mivel itt nincs más megoldás arra hogy legyen magyar tv. Ami sorozat érdekelne, azt általában akkor kezdik amikor még nem alszik a gyerek, plusz fél órás reklámok vannak. Emiatt alig nézünk tv-t. Letöltve jobb.
Hétvégén megnézzük az aktuális tehetségkutatót, de mást nem.
Amit még mostanában élőben megnézek az a vasárnapi Friderikusz.
Sorozatokat nézünk, de inkább a bűnügyieket (most éppen a Gyilkos számokat), de úgy szeretjük ha megvan a teljes (vagy több teljes) évad és minden este mgenézünk 1-2 részt amíg tart... :)
Én meg az összes szexszel, pszichológiával kapcsolatosat megnézem.
Ma meg a Belső ember c filmet tervezem, mert múltkor éppen kezdődött a viasaton, amikor mennem kellett melóba.
Egy fajtát nézek meg,de az is ritka,ami Egyiptommal foglalkozik.
Mióta megszületett a lányom a mesecsatornák mennek,este meg kidőlök a sorból. :D
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?