Ki, hány éves korában költözött össze a párjával? És a többi kérdés:) (beszélgetés)
Akkor 4...még jobb.
Oké, te tudod:) Bár az írásodból nem az látszik hogy valaha is képes lesz elszakadni.
De sok szerencsét, és boldogságot.
Incifinci javítás, 4 éve:)
Amúgy tényleg nagyon gyerek, irtózatos mennyiségű álommal és vágyakkal.
És mérhetetlenül szeretem:)
Amúgy meg úgy gondolom, hogy nem nem lehetetlen a dolog:)
Jaj:D
Tehát akkor új párod lett.. Vele is összeköltöztél már?:D
nem volt neki kényelmes,sok volt benne az akasztott kabát,így alig volt levegője! :DDD
Sokáig tartott,8 évig,de a mai napig találkozgatunk! :)
:)
Óriási.. remélem a szekrény kényelmes volt.
Vagy legalább tele volt érdekes dolgokkal:D
És azóta is tart a dolog?
1 év után költöztünk össze, mindketten 24 évesek voltunkde már egyikünk sem lakott otthon.
_Nem nagyon emlékszem kinek az ötlete volt, azt hiszem jött magától, kézenfekvő volt akkoriban.
Hát volt pillanat,mikor nem tette ki a lábát,mert úgy szökött be az ablakomon,apám meg úgy döntött,kicsit kioktat éjjel,így a teljes éjszakát a szekrényben töltötte!:DDD
Isten igazából,az első szex után költöztem oda hozzájuk,akkor már majdnem 17 voltam!De azelőtt minden nap együtt aludtunk!
kitalálom, már otthon randiztatok, és többé ki se tette a házatokból a lábát:D
VAgy fordítva..:)
Mit szóltak a szüleid?
Most komolyan????
Az első nap????
Oké, kinek van egy kardja?:D
Majdnem húszévesen, ő 21 volt.Ennek már lassan 8 éve.
Összeköltöztünk már az első nap :)
Igazából ahogy így olvasgattam, azok a kapcsolatok jöttek össze úgy igazán, ahol napokon, heteken belül összeköltöztek. Ez így tök jó..
A végén meg sem fog történni:S
21 évesen már persze..:)
17 évesen már kevésbé:)
Najó, de legalább a korotok megvolt hozzá.. Engem felakasztottak volna otthon, ha érettségi előtt pár hóval költözködni kezdek:D
Amúgy most hogy belegondolok, pont ekkorájt kezdte el kérdezgetni, hogy nem megyek-e a hozzájuk..
Milyen érdekes:)
További ajánlott fórumok:
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- A csoda a pocakba költözött
- Valaki költözött már haza külföldröl hosszú idö után? Hogyan oldotta meg a csomagok (dobozok, esetleg bútorok stb) hazaszállítását?
- Ma reggel meghalt a mamám, épp pár napja kezdték el a papírjai intézését mert Pestről költözött vidékre. Jár-e még neki az ehavi nyugdíja?
- Nemrég egy új lány költözött a szomszédomba. Kezdek fülig...
- Aki egy kisgyermekkel (esetleg többel) az erszényében összeköltözött a párjával, honnan tudta, hogy működni fog a dolog?