A válása után a bátyám hozzám költözött. Magának való,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
15. Violet18 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:08
A szeretetotthon sincs ingyen és nem is egyszerű bekerulni. Csak magadat nézd, ne hagyd h lehúzzon
14. xochipilly (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:49
Nem jó ötlet a szeretetotthon ha még annyi embert se tud elviselni amennyivel találkoz-na ha nem zárkózna be a szobájába. Szerintem nyugdíj mellett végezhető munka kellene neki vagy legalább valami értelmes elfoglaltság ami kihozná a depresszióból.
13. libikóka (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:45
Nem normális,,mármint a helyzet.
Tulajdonképpen meglep hogy ilyen vidáman veszed.
Beszélgess vele a dologról,mert ettől hosszútávon te sem leszel derűs.
Egyetértek azokkal akik szerint talán depis,,ha meg mindig ilyen volt(ezt úgyis tudod) akkor lehet jobb ha teszi amit akar és megy.
12. srcrss (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:13
Lehetnél tapintatosabb. Szerintem nem röhögni való. Én sajnálnám. Pszichológust ajánlok.
11. michelle.r (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:11
Cuki, hogy minden mondat végén kacarászol, de ez egyáltalán nem vicces. Nem azért csinálja, hogy szívasson és ez csak rosszabb lesz. Próbáld meg rábeszélni egy pszichológusra, vagy bármilyen egyéb segítségre.
10. tien
ma 10:09
Nem depressziós?
Esetleg dokihoz elmenni vele?
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Cukormókus*)
ma 10:01
Nem jár sehová, az unokáihoz is csak kb egy hónapban egyszer, pedig Tárnok azért nincs olyan messze. Ha az én unokáim nálam vannak, ami sűrűn előfordul, bezárkózik a szobájába és addig nem bújik ki amíg el nem mennek. Ha hozzám jön valaki barátaim, lányaim ugyanez van. Menthetetlen.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Smaragdzöld 🐉)
ma 09:58
Mondtam már neki ezerszer, hogy hagyjon békén, nem fogod elhinni mit mondott erre. Azt, hogy azon gondolkodik szeretetotthonba költözik, mert az aggódás miatt, hogy én hol vagyok és mit csinálok, meg fog betegedni. Normális? 🤣
7. Cukormókus*
ma 09:47
Szörnyen magányos lehet 😟
Miért nem csináltok közös programot, vagy viszed társaságba?
6. Teráz (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:32
Milyen lehetett a házasságában , ha még veled is ilyen❓️🤔😅
5. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:28
Miért nem vele (a bátyáddal) beszéled meg ezt a dolgot?
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alnisa)
ma 09:20
Anyu halála után hozzám költözött, mert a felesége kirakta és nem volt hova mennie. Akkor még dolgozott és volt dolga. Mostmár nyugdíjas, én is az vagyok, de én elfoglalom magam. Vannak unokáim, lányaim, barátaim. A bátyám képes rám telefonálni ha elmegyek, hogy hol vagyok, mikor megyek haza stb. Állandóan mondogatja, hogy ő ideges ha én nem vagyok otthon. 😄 Én attól leszek ideges, ha éppen egy társaságban vagyok és rámtelefonál. Rettenetesen zavaró és kellemetlen nem tud erről leszokni. Nagylány vagyok már 😃 hagyjon engem békén.
3. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:08
Inkább tartson veletek.
2. Alnisa
ma 09:07
Valszeg nem véletlen lett válás a házassága vége. Gondolom ott is úgyan ezt csinálta és beszabályozta volna a feleségét, hogy ő is otthon maradjon ne menjen senkivel, sehová....
Miért laktok együtt?
ma 09:07
További ajánlott fórumok:
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- Ki, hány éves korában költözött össze a párjával? És a többi kérdés:)
- A csoda a pocakba költözött
- Valaki költözött már haza külföldröl hosszú idö után? Hogyan oldotta meg a csomagok (dobozok, esetleg bútorok stb) hazaszállítását?
- Ma reggel meghalt a mamám, épp pár napja kezdték el a papírjai intézését mert Pestről költözött vidékre. Jár-e még neki az ehavi nyugdíja?
- Nemrég egy új lány költözött a szomszédomba. Kezdek fülig...