Ki az okos, és ki a hülye? (beszélgetés)
Nézőpont kérdése, hogy ki az okos, és ki a hülye.
Egy szakácsnő szemében az asztrofizikus is hülye, ha egy teát nem tud magának megfőzni.
Az asztrofizikus szemében egy fizika tanár is hülye, ha nem tud az ő szintjén hozzászólni a témához.
Minden ember az élet bizonyos területén okos, ügyes, míg más területeken kissé butácska. De ettől még ugyanolyan ember mindenki, és ennyi.
Provokál, kifejezetten a veszekedést akarja kierőszakolni belőled. Első alkalommal rúgjál neki vissza, csak azért, hogy tudasd vele, vetted a lapot.
Utána menj tovább, ne is válaszolj neki, pont azt akarja elérni, hogy "beforgasson" egy ilyen adok-kapok szópárbajba. Nézz át rajta, mintha ott sem lenne. Ez fogja leginkább bosszantani. Figyelj oda, meglehet, hogy nem egyedül van, hanem előre beszervezett társai, és ha belemégy a játékba, sok lúd disznót győz... ők csak játszanak. Tartsd magad távol az ilyenektől. Nem csak itt, a való életben is. Vagy fordítva. :)
További ajánlott fórumok:
- Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-)))
- Szerintetek hülyének nézne a csaj, ha most írnék neki, hogy randizzunk szeptemberben ?
- Rövidítések, vagy csak én vagyok hülye?
- Szerintetek a férfiak miért olyan önzőek, hogy szeretik a nőket hülyére venni?
- Második randin felhív magához borozgatni; ez tényleg ennyire hülyének néz?
- Csak én vagyok ennyire hülye?