Ki az aki egyet ért ezzel? (beszélgetés)
Szóval te szerinted a 32 éves az középkorú? Ugye?
Közben meg 123 évig is élnek az emberek!?
Hogyan van ez? A középkorú az pont szószerint az középpen van! Pl.: te nálad az kb.60-63 éves korú ember!?
Milyen az áthaladó korú?
Szóval te nálad kb.65-70 évig élnek az emberek!? De minek írtad tovább 123 éves korig?
Csak úgy elárulom hogy az idős = öreg! A vén = aggastyán, és öreg, és idős is! Ezek csak ragozások! Pl.: idősek otthona van, de ott vannak az öregek, meg az aggastyánok is! Ja meg jópár helyeken a szellemileg betegek is ott vannak, de nem mindenki lett berakva! Külön aggastyán otthonok nincsenek!
Ja meg a felnőtt kor is mindenkiné máshogyan van! Mert valaki már fölnőtt 13 éves korában! Valaki meg még nől 21 éves koráig is! Tehát igencsak tág fogalmak ezek! Azért van ez, mert nem vagyunk egyformák, szerencsére! Ugye? Vagy nem?
Te meg nagyon unatkozó hogy ráérsz ilyen hosszú listát írogatni! De inkább töltsed az idődet valamilyen értelmes, és hasznos dolgokkal! Mert evvel a listáddal megsértetté rengeteg embereket! Az volt a célod? Vagy mi?
Aztán az évek mennek, az csak egy dolog, az csak egy számjegy!
Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát! Ugye? Vagy nem így van?
Egyet értek azzal, hogy a vélemények változnak.
Pl. Ennek a férfinak ugynaz a nő, reggel 10 volt az élelmiszer űzletben, akire 5-öt mondott délután a strandon.
En nyäron mikor nälatok voltam es fiatalokkal beszelgettem, meg voltam döbbenve...
egy erettsegi ma mär semmi, a betanitott munkät egy robot is elvegzi, talän pontosabban is.
A fiatalok nagy resze mosogatni szeretne Angliäban, persze a penz miatt.
Se vegzettsege, se nyelvtudäsa, se semmije de ö vilägot lät.
Az auto a lenyeg, az se baj ha szäz eves, de BMW, es lehessen vele villogni, mert megy.
miert nem az agyära tämaszkodik valaki es taläl ki valamit, Ö ezen a vilägon?
De sirni, rini az a legkönnyebb...es mindig mäs a hibäs..
Téged is értelek!
Vannak munkák, amit nem lehet megtanulni néhány hónap alatt, de a legtöbbet igen. Ez nem az agysebészet vagy az atomfizika;)
Nem tudom, hogy FI mit dolgozik, hogy így szólítják...
Én a fiamat teljesen máshogy terelgettem. De van ismerősöm, aki ráhagy mindent a gyerekére, csak az a lényeg, hogy tartsa el magát, mindegy milyen áron.
És igazad van! 28 évesen már egzisztenciális szempontból, elég magasan kell állnia egy embernek;)
szegenyes a te tudäsod te Californien boy..
"Ezért jó a magyar nyelv. Tele van fokozással és szinonímákkal, nem úgy mint az angolba hogy new man és old man azt kb ennyi."
which language are you so familiar with that you can give us your opinion?
Es en a gondolatomat magyarul is le tudom irni.
A probléma a "statisztikai táblázatoddal", hogy a gyerekek fejlődésére léteznek nemzetközileg elfogadott standard-ek, ez nem az.
Attól feljebb meg... például tudtad, hogy az idős és az öreg ugyanazt jelenti, csak hangulatilag más a két szó?
sorry, de 28 evesen egy pasinak a betanitott munka nem egy karrier.
En igy lätom, de lehet nincs igazam.
Mikor tegyen le valami eredmenyt az asztalra ha nem most?
"Sok nő szül a változókor után is"
Azt tudod, hogy ehhez egy kisebb fajta csoda szükséges?
Vagy legalább kőkemény hormonkezelés, ami nem biztos, hogy csodával fog végződni...
Nem szokásom olvasgatni senki profilját, de most megtettem.
A kis srácnak van érettségije, és azt írta, hogy triatlonozó.
És gyógyszer, valamint alkohol függő.
És a betanított munkásság: mindenki betanított munkás! Nem létezik olyan ember, aki pont ugyan azt csinálja a munkahelyén, amit a suliban tanult;)
Nekem bár vannak szakmáim, stb. és elvileg a szakmámban is dolgozom, de mindig azt mondom, hogy ez is egy betanított meló. Hiába van meg a végzettségem, hiába csináltam ugyan ezt már több helyen, akkor is be kell tanulnom a helyi "specialitásokat" és ennek keretein belül kell használnom a megtanult/megtapasztalt tudásomat.
Bocs, hogy ennyit írtam!
Egyébként, a FI-vel egy korúak többsége a tanulást feleslegesnek gondolja, ezért van az, hogy egyre kevesebben mennek egyetemre és már igen alacsony a ponthatár is. Úgy gondolják, hogy tanulás nélkül is el lehet végezni bármit és a tanulás<>a karrierrel, jólléttel, stb., ami sajnos manapság Mo-n igaz is...
Egyébként én a helyében kedvenc filmként egy olyat említettem volna meg, amelyikben szerepel a kedvenc színészem;) A kavarás, az első 50 randi vagy a Charlie angyalai...
Most olvastam a bemutatkozo lapodon, hogy 28 eves vagy es betanitott munkäs.
Mondjuk en a Te szintedet sosem ertem el a karrier teren, de en a helyedben ezen dolgoznek.
ferfiember erjen el valamit az eletben, akkor a nök is jobban felneznek majd räd...
Tanulj meg pär nyelvet, hogy hitelesebb legyen a velemenyed.
Nem bäntäskent irom a velemenyem, csak nekem ez jött le rolad..
További ajánlott fórumok:
- Én egyet kérdezek, te válaszolsz.
- Ötből csak egyet!
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- My free zoo online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk!
- + vagy - !csak! egyetlen betű
- Az egészséges lélekhez szükséges a nyaralás és kikapcsolódás. Egyet értesz ezzel?