K&H e-bank telepítésében tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Erről az oldalról kiindulva minden segítséget megad a K&H. Ha sehogy sem megy, a telecenterüket lehet hívni segítségért. A szgép alkalmas a telepítéshez? Kiollóztam egy pár sort, azoknak megfelelő-e a gép?
Minimális konfiguráció:
§ hardver:Pentium I 133 MHz, 16 Mbyte RAM
PS2 billentyűzet (soros csatlakozású kártyaolvasó esetén)
1 db szabad RS-232 (soros) vagy USB port (a chipkártya-olvasó számára)
§ operációs rendszerek: Windows 98, Windows NT, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows
Vista (a Linux és a Windows 3.1-es operációs rendszerek nem támogatottak)
§ Internetes böngésző: Windows Internet Explorer 5.5 vagy magasabb verzió, Netscape 7.1 vagy
magasabb verzió, Mozilla 1.4 vagy magasabb verzió, Mozilla Firefox 0.8 vagy magasabb verzió . Ez
utóbbi három böngészőnél a telepítést követő első e-bankba történő belépés előtt, a nyitóoldalon válassza
a plug-in „letöltés és telepítés” gombot, mert ennek hiányában nem fogja tudni ezekben a böngészőkben
használni az e-bank szolgáltatást.
§ az e-bank szolgáltatás használatához szükséges a K&H Bank által biztosított e-bank azonosító kártya,
chipkártya-olvasó, valamint a működésükhöz szükséges meghajtó programok.
További ajánlott fórumok:
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Tudja valaki, hogy újratelepítés után vajon miért nincs hang a laptopon?
- Windows újratelepítés volt a gépemen. A webkamerám telepítőlemezét nem találom.Tud valaki segíteni, hogy a neten találok-e hozzá programot?
- Megtudná nekem valaki mondíni, hogy az avast vírusító hány megabájt telepítés után?
- Nem tudom újrarakni a számítógépet, mert nem telepít fel néhány fájlt, amik nélkül nem indul a telepítés. Ha valakinek van ötlete, segítene?
- Tudnál segíteni mobilnet telepítésében?