Kézbe ültetett implantátumot érzékelik fesztiválon használatos eszközzel? (tudásbázis)
Nekem is van a csuklómban,még sosem csipogott miatta a beléptető kapu.
A papucsomon lévő csat viszont igen.
Jaja.
Értem.
Tudod miert voltam gyanus en?
De ezt csak fu alatt mondta meg az egyik:
A beszallasnal torlodas volt, es egy ceomo embernek elkoptem (aztan meg tovabbadtak), hogy a szabad ulohelyeket a legkondicuonalt helyen el lehet foglalni. Ugyis itt csesszuk a rezet.
"Feltorlaszoltam" az emberket, csak nem akartam ojet felrobbantani. Igy nem kaptak hogutat egy atetszo, zsufolt beazallon.
Az anyam 1 alkalommal ment at az utobbi fel evben ugy, hogy senki nem nezte meg az utelvelet, pedig elhagyta az EU-t.
Nekem mikor az automata felismeronel gond volt (utqnam lezartak), a hataror Svajcben megkerdetre, hogy M.o. az EU. tagja-e.
Utoljara meg orakat vartam, mert "gyanus" voltam hazautazva. Ket borondnyi huhqt talaltak, es 5 par labbelit.
...mondjuk van egy rosszakarom.
A nagynenem egyszer azzal mi lt, hogy bomba van nalq nyilvan egy hulye kerdesre. Es USA allampolgarkent 3 oraba kerult ez a beszolas, hogy hazajusson.
...meg qkkor mar masik jarat stb.
...es ugyanappor elvettek a kalapacsot, mint veszelyes eszkozt.
Mert ugye a Szigeten nincs egy furkosbot, amibel verni lehet.
...de legalabb a sator alitas ciccesebb ;)
Fémdetektorra gondolsz?
Elôfordulhat, de ha a kapu becsipog, akkor a kézivel megnèznek és nyilván az alkarodat meg tudod mutatni, hogy semmi veszélyes nincs rajta.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Magyarországi fesztiválok, karneválok, vásárok
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is