Kevert (kefíres) sütemény recept
A Kevert (kefíres) sütemény hozzávalói:1 pohár natúr kefír
2 pohár liszt
1 pohár kristálycukor
1/2 pohár olaj
2 tojás
1 sütőpor
1/2 tasak fahéj
darabolt gyümölcs (meggy, eper, málna,stb... ami éppen van)
A Kevert (kefíres) sütemény elkészítési módja:
Az alapanyagokat egy tálban összkeverjük, majd a gyümölcsöt is a masszához adjuk. A tepsit kilisztezzük, beleöntjük a masszát, és előmelegített sütőben sütjük. Akkor van kész, ha a villát beleszúrjuk, és tiszta marad. Lehet még ízlés szerint fahéjat vagy kakaóport is az alapanyagba belekeverni. A kész sütemény tetejét porcukorral megszórjuk. Nem szárad meg, másnap is fogyasztható.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2015. máj. 8. 11:16
A kevert (kefíres) sütemény elkészítési módja és hozzávalói.