Kétszer találkoztál valakivel, de őrülten tetszik.Mit teszel, hogy ne maradjon annyiban a dolog? (tudásbázis)
:))) a válszat én tudnám,de a kedves topiknyitó nem tudom tudná é??? ;)))
viszont,ha (az én esetemben) még nem is beszéltem a kiszemeltemmel,akkor hogy nyissak felé??? :))) -de ezt inkább nem firtassuk,mert itt nem én vagyok a "főszereplő",szóval a másik hölgynek segítsetek/segítsünk főként!
hát de nem is kell nemet mondani, ha tetszik... de azért lehet jelezni is, hogy randiznál. pl szóba jöhet, hogy most mesélte a barátnőd, hogy voltak a barátjával valami izgalmas étterembe (amit előre kitervelsz, és felkészülsz belőle, hogy el tudd mesélni), és hogy mekkora klassz lehetett. Milyen figyelmes pasija van, hogy nem egy snassz helyre vitte, pedig te már teljesen abban a hitben éltél, hogy kihaltak a lovagok, és az ilyesmire senki sem figyel. Így még talán neked is van esélyed.
PL.
És akkor erre kell, hogy lépjen vmit. Vagy igen, vagy nem. Itt már veszíteni valód nincs, csak tudod a választ.
:)))
szerintem magában pont ezt kívánja,h bárcsak randira hívna,s akkor biztos nem mondanék nemet!!!legalábbis én tuti nem mondanék nemet,ha lépne vmi hasonlót a lentebb említett srác velem kapcs.ban!!!
jó hát nem is úgy gondoltam, hogy odaáll egy darab masnival a derekán...
A nem tiltakoznék, ha rendira hívnál szitura gondoltam...
:))))
én is voltam nemrég hasonló helyzetben!:)))bár nem tudom a Ti "részleteiteket",de az én sztorim a következő:a Deák téren korzóztam felesleges időmben,bementem néhány ruhaüzletbe,s az egyikben ahogy beléptem az eladó sráccal "nagyon" összeakadt a tekintetünk,nekem gondolom "jó" is lett az arcszínem...:))),majd nagy zavaromban egy gyors kör után téptem is ki a boltból...
pár héttel rá,ismét szabad óráimban arrafelé sétálgattam,amikor az egyik kirakat tükröződéséből észrevettem,h a srác a hátam mögött megy a bolt felé (gondolom) dolgozni,s felém "sasol"... :)))
nos,azóta sajnos nem mentem arra több okból is,viszont rájöttem,h a fiú valahonnan ismerős,na honnan???nagy agyalásom közepette kiötlöttem,h egy városból származunk!!!:)))
ennyi lenne a hatalmas történet,de azóta sem hagy nyugodni engem sem!:))) s,én sem tudom mit kezdjek a helyzettel,lépni nem merek,de most időm sem lenne eme project beindításához,viszont "veszni" sem szeretném,mivel nem sok olyan esetet tudok elkönyvelni,h huh,láttam vkit,s nagyon megtetszett...szóval,valószínű nem véletlen jelzett itt bent a "szerkezet"!;)))
Keresném a lehetőséget az újra találkozásra, kommunikációra! Mindezt persze olyan diszkréten, és visszafogottan, hogy a pasi higyje azt, hogy csak puszta véletlen a találkozás! Próbálnék hosszasan beszélgetni vele, kideríteném, hogy érez irántam, kapható-e mélyebb dolgokra is!
NEM nyomulnék nagyon, nem tennék semmi konkrét dolgot, se célzást, se semmi olyat amiből kiderülhet, hogy akarok tőle valamit! Mondjuk van aki így ismerkedik (bele a közepébe), én nem vagyok a híve! :)))
Magic life: Te sem nagyon bővelkedtél az ötletekben!
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál?
- Akik már találkoztak az ikerlángjukkal...
- Legfurcsább mód, ahogy eddig összejöttél valakivel?
- A Hoxakasztófában találkoztam ezzel a szóval, és nem tudom mit jelent..
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?