Két missed ab után két szép gyermek (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Két missed ab után két szép gyermek
Szia
Gratulálok! Jó volt olvasni a cikkedet!Hasonló cipőben jártunk mi is! 2 évig próbálkoztunk a másodikkal, közben volt egy missed AB.Elkezdtem diétázni, leadtam 35 kg-ot és rögtön pozitívat teszteltem!Most éppen alszik az 1 éves kiscsaj!
A kedves tudatlan rosszindulatú hozzászólónak üzenem, hogy a vetélés, amikor a folyamat magától elindul, sajnos vérzéssel, stb.
A missed ab pedig a méhen belüli elhalás, be nem fejezett vetélésnek is hívják!
Bizonyára ő sem használ hasonló szavakat, mint EKG, CT, laparoszkópia, stb...Mert mindent körülír magyarul... De ha egyszer ennek ez a neve... :)
Minden jót nektek!
Szia, őszintén gratulálok a 2 szép és egészséges Kicsihez meg a kitartásodhoz, ez a lényeg és nem más.
Az hogy szinte minden topikban van olyan akit az adott téma nem kellően érint meg lelkileg az nagyon szomorú, de szóra (válaszra) sem érdemes, csak meddő vitát szít.
Minden jót kívánok Nektek!
Most tenyleg?
Lehet hogy helyesen irsz (egyebkent nem) de hogy egy erzeketlen noszemely vagy az biztos. Hadd beszeljen mar ugy valaki a sajat elmenyerol ahogy szeretne. Neked sem szolt be senki hogy olyan magyar szo nincs hogy proti es a vagyon nem amoba hogy osztodjon (es ez csak az elso oldal volt).
Köszönjük a jókívànsàgokat.
Igen abban igaza van hogy sajnos sok mindent nem mondunk magyarul de az orvosi kifejezések mindig megvoltak csak az hasznàlja aki ennek részese volt mert akkor ezt mondták ott és a megkésett vetélés még szörnyebben hangzik annak akinek kimondjàk. Mindegy is nem a szavakon kell lovagolni. Kívánok én is minden probálkozônak egészséges kisbabát.
Megkésett vetélés. De tényleg nem ez volt a lényeg.
Gratulálok a foruminditonak. Barcsak mindenkinek ilyen egyszeru lenne missed ab utan!
Van, tenyleg? Espedig mi lenne az? Merthogy a spontan veteles nem a helyes forditas, amit egy korabbi hozzaszolo irt.
Gratula a gyerekekhez, kivanom, hogy maradjonak meg a jo taplalkozasi szokasaid, es ne hizz el megint! Ugyes vagy.
Gratulálok! :) Erőt ad nekünk, akik elvesztették babáikat! Köszönöm!
Ha érdekel esetleg a mi történetünk ajánlom figyelmedbe a cikkemet! Remélem a mi történetünk vége is hasonló lesz, mint a tiétek! Jó egészséget a picikhez! :)
Ugrás a teljes írásra: Két missed ab után két szép gyermek
További ajánlott fórumok:
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Milyen elveket tartottatok meg melyeket dobtátok sutba gyermekvállalás után?
- A 18 hónapos oltás után volt valami mellékhatás a gyermekednél?
- Neked mi a legfontosabb, MILYEN legyen gyermeked az életben? - egy kifejezést, vagy maximum egy mondatot kérek szépen
- Hogyan tud az ember utánajárni, hogy a gyermektartást a gyerek megkapja-e?
- Meddig tart a szülés utáni, gyermekágyi vérzés?