"Kívánok neked mindent, ami csak jó - kiváltképp az újrakezdés képességét. Tanulj a szomorúságból és a hibákból! Aztán indulj tovább! És mindenekelőtt kívánok neked bátorságot! Ez a bölcsője minden másnak!"
Szabina le a kalappal előttetek!Gyönyörű családod van és amiken keresztülmentetek az igazán embert próbáló!Jó egészséget és sok sok boldogságot kívánok nektek!
Szabina! Nagyon szépen megirtad a történeteteket. Nekem nagyon tetszett, könny szökött a szemembe. Sok örömet, egészséget, boldogságot a kis családodnak.
Szabina! Nagyon szép családod van! Legyetek nagyon boldogok:) És gratulálok, hogy bátrak voltatok és mertétek vállalni fiatalon a babókát:) Jó lehet fiatal anyukának lenni:)
Nagyon nagyon gratulálok nektek és jó volt olvasni a történeteteket csak a felénél jöttem rá hogy ti vagytok :-))Jó egészséget és további boldogságot kívánok a kis családotoknak:-))
Gyönyörű ez a történet, be is rakom a kedvenceim közé. :) Nagyon szép, gratulálok mindenhez, erősek voltatok, és ami a legfontosabb imádjátok egymást!!!!!!
A mi kis életünk nem épp úgy kezdődött, mint egy mese. Hiányoztak a tervezgetések, csak úgy jött, de így kellett, hogy legyen, semmit sem bántam meg...
Két tizenéves fiatal nem a gyermektervezésen töri még a fejét, de ha már így alakult, hát vállaltuk.