2011 tavaszára várt csodák (beszélgetés)
Heló csajok!
Időközben megszületett a kicsi babánk. Nem szedtem homeós bogyót, és könnyen ment minden. Arnicat a védőnő javaslatára szedtem szülés után, mert nagyon bevérzett a szemem. Túl sok javulást nem hozott.
Ugyanilyen könnyű szülést kívánok nektek is. :-)
Szia!
Hetente 2 egymást követőnap Caulophyllum 30 ch 1x5 bogyó.
A vajúdásra majd Arnica és Caulophyllum mindkettő 30ch és Cimicifuga 5ch mindegyik 1x5 bogyó (plusz vinni kell az Arnicat szülés utánra)
Neked is könnyű szülést, és jó egészséget Nektek :)) !
Szia!
Jaj de jó, végre valaki:-) Én hétköznap szedem a Caulophyllum 5ch-t 1x5 bogyó, vasárnap az Arnica c30 1x5 bogyó.
Te hogyan szeded???
Én csak jókat hallottam, hát remélem pár nap múlva beszámolhatok, hogy valóban könnyebb volt a szülés:-)
Neked is nagyon könnyű szülést kívánok és nagyon jó egészséget!!!
Szia!
én is elkezdtem szedni bogyókat, Te mit szedsz?
Igazából több helyről ajánlották és aki homeopátiás bogyóval és nélkül is szült azt mondta neki jobb volt. Meglássuk nekünk bejön-e :)
Szia!
Én annyira nem hiszek benne, tapasztalatom sincsen benne, de nem utasítom el teljesen. Lehet, hogy majd ha a szülés megindul, én is bármit elhiszek és beszedek. :-D
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mennyire hisztek a homeopátiában, én most a 36. héten kezdtem el szedni homeós bogyókat a könnyebb szülés érdekében. Van valaki aki szedi még vagy van tapasztalata ez ügyben?
Mindenkinek csodásan szép hétvégét kívánok!!!!!
Szia!
Igen, ilyen erősebb mensziszerű fájdalom volt, de csak pár másodpercig tartott és a hasam is keményedett rendesen, kíváncsi vagyok mi lesz jövőhét kedden:-)
Jaj de jó! Örülök nektek.
Én már kettő ctg-n túl vagyok, eddig nem mutatott fájást. Te éreztél is valamit?
Sziasztok Kismamák!
Ma töltöttem be a 36. hetet, túl vagyok az első ctg-n ami kettő "nagyobb" fájást mutatott:-)
Ti hogy vagytok????
Képzeljétek a cystákról kiderült hogy nem is azok hanem vesekelyhek:-)így "csak " kisebb elzáródás van a vesénél!
Mindannyiótoknak nagyon jó egészséget és türelmet kívánok!!!:-)
Sziasztok kismamik!
Nagyon csendesek vagytok errefelé.
Hogy vagytok, mi újság veletek, és a babákkal?
Én már elkezdtem összeszedni a baby dolgait, és a kiságyát is kialakítani. Igaz még most kezdtük a 32. hetet, de ki tudja meddíg bírok pakolászni, az utolsó hetekben jobban esik majd kicsit pihenni.
...persze megértelek... én is rettegtem, de ma már látván az én egészséges, gyönyörű, erős nagyfiam... tudom, felesleges volt:)
Fel a fejjel!
Szia! Nyugodj meg a ciszták miatt. A kisfiamnak a májában találtak cisztát még születése előtt, szintén 4D-vel vették észre. Fél évesen megműtötték, kivették, mert sajna nem szívódott fel. De ma már makk egészséges!
Lények, hogy születése után is ellenőriztesd uh-val + kb fél év múlva újra. Ne aggódj! Minden gond nélkül el lehet távolítani! Drukkolok Nektek!
Köszönöm szépen a biztatást, annyira kedves vagy!!!!
Remélem hogy így lesz, most csak arra tudok gondolni, hogy fel fognak szívódni a cysták, mert azt mondják a pozitív gondolkodás a legfontosabb és bevonzzuk a jó dolgokat:-)
Nagyon-nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!!!!!!
"Szelek szárnyán, fenyőágon
megérkezett a karácsony.
Fogadjuk meleg szobával,
friss sültekből vacsorával,
ünnepeljük, marasztaljuk,
énekszóval magasztaljuk"
Boldog, Békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Köszönöm szépen! Annyira jólesik!!!
Örülök, hogy nálatok minden rendben van!!!!!!!!!!
Mindannyiótoknak Nagyon-nagyon Kellemes és Boldog Karácsonyi Ünnepet Kívánok!!!!!
Nagyon sajnálom, de mindig csak a jóban kell bízni, szugeráld, hogy felszívódjanak a ciszták, és mi is nagyon szorítunk neked!
Mi is voltunk 4D-n, felejthetetlen élmény marad! Szerencsére nálunk minden rendben van. :-)
Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap voltam 4d uh-on és a kislánynak:-), baj van a bal veséjével, tele van cystával! A doki nyugtatott, hogy nem lesz semmi baj, meg fél vesével is lehet élni, de belegondolni, hogy épphogy megszületik a kislányom és szinte azonnal lehet hogy ki kell hogy vegyék a veséjét, ez valami szörnyű! Ma voltam genetikusnál is, ő azt mondta, hogy akár fel is szívódhatnak a cysták! Hát remélem, hogy így lesz! most már sűrűn kell járnom uh-ra , hogy nézzék milyen irányban változik a vese.
Remélem veletek és a pocaklakókkal minden rendben van!!!!!!
Nekem azért kellett fogadott orvos, mert van egy csontbetegségem, amivel nem minden nőgyógyász találkozott. Nem kizáró ok a természetes szülésre, de oda kell figyelni, mert fokozott a csonttörés veszélye + allergiás - aszthmás vagyok, és az előző terhességem alatt még egy toxoplazma fertőzés is előfordult.
De ha nem lenne semmi betegségem, és a baba leletei is rendben vannak én
valószínű csak szülésznőt keresnék, aki időben szól az ügyeletes orvosnak ha baj van, vagy ha idő van:)