2011 novemberére várt babák - komplikáció (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma voltam a dokimnál, megmérte a méreteket, egyedül a pici fejét találta kisebbnek! A biztonság kedvéért felküldött Pestre genetikai uh-ra! Ahol kaptunk is időpontot 29-re. Így még addig várnunk kell, de azért kicsit megnyugodtam! Most már inkább pihengetek itthon, dolgozni sem megyek, hadd nőjön picurkám!
Tavaly szült az egyik barátnőm,ugyanezzel ijesztgették,2 hónapra be is fektették a kórházba.Hol ez,hol az ultrahangozta.Gyönyörű,3500g-os kisfiúnak adott életet:)Szerintem ez a súly egyáltalán nem kicsi!
Várd meg a saját orvosod véleményét,s esetleg ha van rá lehetőség,nézze meg másik szakember is uh-n!
Jó egészséget nektek!
Akkor szokott előfordulni, ha gyorsabban öregszik a méhlepény. Legalábbis én ezt hallottam, de majd szerintem a dokid elmondja.
Minden esetre, egészséget és sikeres kihordást kivánok Neked és a babádnak:)
Szia!
Nem mondott rosszat semmiről, csak hogy kisebb a baba! Magzatvíz is elegendő mennyiségű!
Sajnos nagyon megijesztett ez a nő, és nagyon aggódom!
A dokimat azért megvárom, hogy mit mond, nagyon remélem nem lesz baj!
Sziasztok!
25 hetes terhes vagyok!Eddig minden rendben volt, szépen növekedett a pocaklakó! Pénteken voltunk 4D uh-n, ahol sajnos azt mondta a sonográfus, hogy 25 hetes helyett csak 21 hetesnek felel meg a méretei alapján!Ráírta a leletemre, hogy méhen belüli sorvadás? Kedden megyek a saját dokimhoz! Egyébként mozgolódik a picurka igen aktívan!
Nagyon félek, hogy mi lehet vele!
Hallottatok már ilyenről?