Két fiút szeretni, lehetséges? (beszélgetés)
lehet, de mindkettőt máshogy és másért
vigyázz a két szék közül ne a pad alatt maradj
"külsőre sose voltam az esete, de ma valami történt."
Eleget ivott. :)
Szerintem igen. Szeretjük azt hinni, hogy nem. Pedig de.
Csak az erkölcsünknek ezt szokása felülírni. De az érzés még ettől nagyon is lehetséges.
A barátommal két éve vagyok együtt, és a haveri társaságában egy fiúban találtam meg a társat a bulizásra (sose tudtam lányokkal szórakozni, ezt ő jól tudja)
Ezzel a sráccal sose beszélgettünk úgy mint a jó barátok. Csak egyszerűen ökörködtünk. A barátom hazament a buliból én meg ott maradtam. Leültünk egy szobába és hírtelen megváltozott minden. Megcsókolt, hozzá tette, hogy külsőre sose voltam az esete, de ma valami történt. Ez már csak azért különös mert eddig én is éreztem. Csókolóztunk vadul, ez beindított bennem valamit... azóta a fejemben jár de az övében is én, mert küldött egy sms-t hogy miért nem ő találkozott velem elöbb. Még nálam van a pulcsija, nem mertem azóta vele találkozni. Mi lesz ha ez az erzés tényleg igazi és nem csak fellángolás? Szeretem a barátom, nem hagynám el. Valaki járt már hasonló cipőben?
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Ha sok lány után megszületik a várva várt fiú, akkor a fiút az apuka jobban szokta szeretni, mint a lányait?