Két egy napon született ember mennyire lehet hasonló? (beszélgetés)
van egy kedves barátom, aki ugyanazon a napon született mint én, csak 7 év különbséggel.
Vannak meghökkentő hasonlóságok, főleg viselkedésben, szokásokban, nézetekben. Még a gondolkodásunk az igényeink is hasonló.
Még a párkapcsolati gondjaink is ugyanazok..
ez nem igaz :-) mármint, hogy a neveltetéstől függ, hogy valaki milyen. elsősorban genetika, a neveléssel megtaníthatóak dolgok, de a személyisége az embernek nem a neveléstől függ. Nekem 3 gyerkőcöm van.., mindegyik teljesen más, pedig ugyanúgy vannak nevelve.
a fóruminditő kérdésére pedig.., egyáltalán nem hasonlítanak.., nekem van olyan ismerősőm aki ugyanaznap született mint én, és teljesen ledöbbentem, hogy semmi de semmi hasonlóság nincs közöttünk. érdekes felismerés volt :-)
Nekem az egyik haverommal van egyszerre a születésnapunk, igaz 5év különbséggel, az ő javára. Semmi közös nincs bennünk.
Én szabad szellemű vagyok, szeretek élni, új dolgokat kipróbálni mindenben a pozitív dolgot keresem.. Na ő ezeket nem érti, hogy tudok ilyen lenni... Tőle ezek a dolgok távol állnak...
Nekem volt egy srác osztálytársam, akivel egy napon születtünk. Csak ő hajnalban, én meg délután.
Jól megértettük egymást, sok közös témánk volt, de nem mondanám, hogy haj de egyformák voltunk.
Náunk napra pontosan tíz év van a gyerekek között,de teljesen egyformák! A tulajdonságaik,a gondolkodásuk,a külsejük kisértetiesen hasonló!:)
(15 és 25 éves fiú)A harmadik gyerek is oroszlán,de két hét híján 3 év van a báty és ő közt,na Ő már teljesen más!Nyilván más az aszcendensük!
Én is születtem egy napon pár ismerőssel. :D Vannak közös dolgok, de elég kevés.
Szerintem is sokat módosít az aszcendens.
További ajánlott fórumok:
- Azért fórumozok, mert keresem a hasonló gondolkodású emberkéket.
- Mikor vihetem ki a babámat sétálni elöször ha december 5-én született?mennyi idö kell lakásban lennie születés után?
- 1988-ban mely napon (hó/nap) született a legkevesebb gyerek?
- Aki december 24-én született, annak mi a csillagjegye?
- Van köztetek olyan aki, dongalábbal született? Esetleg hasonló rendellenességgel született gyereket nevelő szülőket keresek..
- Egy olyan ember születésnapján született a gyerekem, akit...