Készültök már a télapóra? Ki hogyan? (beszélgetés)
Biztos,sőt akkor szerintem még többet engednek sok termékből.Csak én azért szoktam hamarabb vásárolni,mert amit a gyerkőcök kérnek,azok slágerjátékok,és bizony jártam már úgy,hogy nem vettem meg,azt mondtam,hogy később,és később már nem volt.
Én majd csak decemberben fogok vásárolgatni,remélem akkor is lesz azért akció!
Sziasztok.A tescóban egész jó játékokat láttam,és már kezdik lejjebb vinni az árakat.
Meg szabad kérdezni,hogy hova utaztok?De jó nektek.
Nem leszünk itthon,ahova meg utazunk,ott nem ünneplik a télapót.
Látom még kisebbek a gyerkőid.Nekem már a 14 évesem és a 10 évesem nem igazán ugrana ki a kádból:)De persze pár évvel ezelőtt még ők is rajongtak az ilyen meglepetésekért:)
Miért marad le?Egyébbként nálunk is megy az iskolába,óvodába.Nálunk úgy van,hogy este amíg fürdenek a kádba,a férjem bent van velük,nehogy szökjenek,és akkor telepakolom az ablakot,majd elkezdek kopogni,és elváltoztatott hangon mondom,hogy ho ho ho hó.Erre a gyerekek visítani kezdenek a kádba,én bemegyek,hogy hallottátok azt,hogy valaki hohózott?És akkor gyorsan ki kell őket kapni a vízből,berohannak a nappaliba,és ott várja őket a sok minden,és annyira tudnak örülni.Ja és a csizmapucolást külön élvezik.
Én a legjobb barátnőmmel és egy barátommal beöltözök :) Mi (a lányok) rénszarvasok leszünk, a fiú pedig egy kedves mackós mikulás :) És bemegyünk a gyerekosztályra :)
Én este kirakom a cuccost az ablakokba,reggel pedig megy az örömködés:)Az oviba,suliba is megy a télapó,bár nekem a két nagyfiam már nem foglalkozik a télapóval,persze a csokiknak és a mozijegyeknek örülni fognak:)Kiscsajom idén lemarad az ovis télapóról,de ki fogja bírni:)
Nálunk december 5-én este.És nálatok milyen a télapózás?Rendeltek télapót,vagy házon belül van megoldva?
Igen,sztem is praktikusabb,ha magunk állítjuk össze a csomagot,megnézem ugyan a kész csomagokat is,de ami minőségibb,oltári drága és alig van benne valami:(
Nálunk is december 6-án reggel jön a télapó:)
Nagyon jó a mozijegy is.Én is magam állítom össze a csomagokat,mert az én gyerekeim nem eszik meg az úgymond "gagyi"csokikat,csak mars,kinder meg ilyenek.
Igen,és olyan érdekes,hogy nem egy nagy szám csokik,mégis annyira tudnak neki örülni nem?
Sziasztok!
Nálunk is édességeket kapnak ilyenkor,a csomagot én szeretem összeállítani.Épp tegnap vettem meg nekik a csokikat,adventi naptárat.Idén még annyi plusz lesz,hogy mozijegy is lesz a télapó csomag mellé:)
Hát, én hatodikán adom, és akkor aznap befalhat 6 csokit:))
Az adventi naptárt én mindig odaadom elsején,és úgy kezdjük a nyitogatást,bár ha rajtuk múlna,akkor mindet kinyitnák egyszerre.Én mindig Disney naptárakat veszek.
Azért érdekes lehet,hogy a keresztlányaidnak nincs csomag.Az akkor is hozzá tartozik nem?Persze írtad,hogy nem ehetnek édességet,de szerintem ez fura.
Lányom mindig Mikuláskor kapja meg a következő évi falinaptárát (szigorúan csak cicás lehet:))
Még ekkor kapja az adventi naptárat is, aztán édességet, és egy könyvet mindenképpen.
Én most akartam meg venni a gyerekeim karácsonyi ajándékát, de sajnos nem jött össze.
Igy marad jövő hónapra.
A mikulás csomagok mellé kapnak egy-egy kis játék félét. 6 csomagot kell vennem vagy csináltatnom.
A két keresztlányom nem eszik édeséget, mert a szülök arra tanították őket pedig még kicsik ( 3,5 éves és 1,5 éves). Nekik igy csak játék lesz.
Jaj igen,az adventi naptár nálunk is kedvenc,imádják,hogy minden nap kinyitunk egy ablakot.
Nálunk hatalmas a család, általában már szeptemberben elkezdek karácsonyra vásárolni. Mikulásra adventi naptárat kaptak eddig a gyerekek - 3 saját, meg 3 unokahúg/öccs.
régen édességek gyümölcsök stb..csoki,
ma pipere cikkekegy egy aprósággal könyv stb.. unokáknak csoki
Mi is már készülődünk,nálunk három gyerek van,úgyhogy ezek az ünnepek nagyon jók.Viszont én is most fogok majd elkezdeni vásárolgatni.A kívánságlista megvan,úgyhogy indul a vadászat,hogy hol a legkedvezőbb áru.Mi télapóra is szoktunk játékokat venni a csomagok mellé.Nálunk karácsony első napján fog összegyülni a család,a nagyszülők,és tesómék jönnek.Szenteste mi ünneplünk a gyerekekkel.Nálunk még minden gyerek hisz a télapóban,és a jézuskában,még a legnagyobb is,pedig ő 7 éves.Remélem senki nem mondja el neki a suliban,hogy nem létezik.
a gyerekeknek megvan már minden. most ünnepeljük a születésnapjukat, így már karácsonyra sokkal kevesebbet kapnak, még veszek a keresztlányomnak és 1-2 könyvet a gyerekeimnek. a férjemnek semmit.
Nem készülök/készülünk. Sajnos gyerekünk nincs, a férjemnek egy is apróságot veszek.
Télapóra csak édességet szoktunk adni,így arra különösen nem készülök,csak előtte 1-2 nappal,viszont a Karácsonyra már én is.Jöv héten meg is veszek mindent (remélem)
Én valahogy mindig az utolsó pillanatban veszem meg a dolgokat.... Pedig már min egy hónappal eltervezem, hogy kinek mit veszek.......
De nem is bírnám ki, hogy ne adjam oda az ajándékot :D
További ajánlott fórumok: