Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kész, feladom, nem bírom tovább. Utoljára alázott meg az... fórum

Kész, feladom, nem bírom tovább. Utoljára alázott meg az... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
318. Piroska52 (válaszként erre: 315. - Piroska52)
tegnapelőtt 14:26

Hát védje, tényleg sajnáltam.

Szegény milyen rossz lehet neki.

Na de,,,,

317. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 315. - Piroska52)
tegnapelőtt 14:19

Nem vagyok szarban, hanem megoldandó problémáim vannak. Nem ugyanaz.

Te úgy gondoltad, hogy emiatt bárki céltáblája vagyok, pocskondiázhat és hazugnak nevezhet? Ez rólad is sok mindent elárul.

Ahhoz képest, hogy részedről “ennyi”… 😄

316. srcrss (válaszként erre: 315. - Piroska52)
tegnapelőtt 14:06
Szerintem itt többeknek bicskanyitogató a stílusa. Joga van megvédeni magát.
315. Piroska52 (válaszként erre: 311. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:57
Ahhoz képest mekkora sz,rban vagy, igen bicskanyitogató a stílusod, és még csodálkozol, azon amit kapsz.
314. Piroska52 (válaszként erre: 303. - 55Judit)
tegnapelőtt 13:53

És amit neked írt, te biztos vagy benne hogy úgy van.

Mindenki azt ír magáról amit akar.

Hallottam már én is olyan dolgokat hogy jaj, aztán kiderült egy szó se igaz.

313. Piroska52 (válaszként erre: 300. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:49

Azt mondtam, ennyi.

Most komolyan. Erre van eszed?

Arra nem, hogy a sarkadra állj.

Hát, ha a értelmi képességed csak eddig ér fel, akkor meg is érdemled hogy szenvedj.

312. Enissa (válaszként erre: 296. - 55Judit)
tegnapelőtt 13:40
Írtam már az elején, hogy volt ilyen téma.
311. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 309. - Enissa)
tegnapelőtt 13:39

Egy ilyen kicsinyes, rosszindulatú provokátor miatt, mint te?

Fogadd meg a tanácsod és vedd a kalapod 😄

310. Enissa (válaszként erre: 308. - Kaliforniai tornádó)
tegnapelőtt 13:35

Ez nem is érdekel, csak írták többen joga van ott lakni.

Hát nincs!! Ecseteltem miért.

Tehát, nem olyan sátán az anyja, ahogy leírja.

309. Enissa (válaszként erre: 307. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:34

De nálad, én vagyok olyan büszke, hogy ahol nem látnak szívesen, veszem a kalapom,

Ja, hogy felelőtlenül magadhoz vettél egy kutyát, aki miatt így jártál, nehogy már itt bárkinek is a hibája legyen!

Nem tudod min mentem keresztül, honnan indultam és önmagamtól hová jutottam.

Nem én írtam ki a car anyámról fórumot, ha meg megosztod, muszáj elviselned a véleményeket is.

Egyet tudsz tenni, kéred a törlést.

308. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 302. - Enissa)
tegnapelőtt 13:30

Nem feltétlenül örököl, mert lehet papíron másképp rendelkezni. Amúgy ezt a pénzügyi meg tárgyi vagy egyéb örökléseket és végrendelkezést mindig is baromságnak tartottam 4 féle okból.

1. Lehet hogy akire rá akarod hagyni az hirtelen meghal, aztán át akarod írni, veled is történik valami mielőtt megtennéd, szépen megy az államnak vagy a lakóhelyed tulajának amennyiben nem a tiéd ahol laksz.

2. Valaki szereti azt a személyt akitől örököl. Nos ha valakit szeretünk fáj elveszteni, és nem pótolják tárggyal. Mert ugye kit érdekel egy vacak bármi, ha őt nem hozza vissza. A lényeg úgyis elveszett.

3. Valaki utálja akitől örökölhet. Ha valakit szívből gyűlöl a másik, de van önérzete, akkor azt mondja, kell a ráknak ettől bármi, és büszkeségből sem tart rá igényt.

4. Ha egy olyanra akarunk ráhagyni aki pénzéhes, akkor azt látja bennünk ami a lehetséges haszon, még ha kedves is, ez nem szeretet. Ráadásul nagyon rosszul jöhet ki egy kérdéses eutanázia, vagy lelkileg való kicsinálás szempontjából.

Szóval szerintem ilyet kár neki írni, mert akkor majd lehet azt várja hogy hátha a muterral történik valami.

A többibe igazad van. Főleg abba hogy panaszkodik de ott marad. Ez ellentmondásos. Mondjuk én nem akarok senki felett pálcát törni, de mi ezt úgyse tudjuk megoldani. Ha úgy érzi hogy sérelmei vannak, avval beszélje meg akit érint.

307. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 302. - Enissa)
tegnapelőtt 13:29

Az összes információd téves, és üres, rosszindulatú szövegelés.

Kétségtelen, hogy te hasonlóan bántalmazó jellem vagy, mint az anyám, ez az összes kommentedből kitűnik.

Ha a leírtak után szerinted nekem össze kellene tennem a kezem, nem nálam van a hiba.

306. 55Judit (válaszként erre: 305. - Enissa)
tegnapelőtt 13:28

Megértem én ezt is. Biztos fórumindító se számított ennyi és ilyen kérdésekre mikor kiírta ezt. Biztos hogy őt is zavarja hogy nem tud fesztelenül beszélni mindenről. de csak mert kiírt egy fájdalmat, nem várhatjuk el tőle hogy kiterítse egy fórumon az egész életét.

Majd lenyugszanak a kedélyek, és lassan ki fog alakulni a helyzet.

305. Enissa (válaszként erre: 303. - 55Judit)
tegnapelőtt 13:24
OK, de félinformációkra mindenki habitusa szerint reagál.
304. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 301. - Semleges)
tegnapelőtt 13:23

“Komolyan kérdezem, miért vagy még ott?”

Mert nem vagyok felelőtlen. Saját lábán megállni és gondoskodni egy másik életről is, csak minden téren stabil ember tud.

Szerencsére van akinek ez egyértelmű.

303. 55Judit
tegnapelőtt 13:19

Nekem megírta miért kell ott lennie. Nem írhat ki mindent egy fórumra, ezért ne savazzátok. És engem se amiért együtt érzek vele. Jó, lenne amit máshogy csinálnék, de hát ahányan vagyunk annyi képpen gondolkozunk. Ebbe a témában szerintem ennyi volt.

Kiírta mi fáj neki, volt aki próbált segíteni, tanácsokat adtunk, úgy dolgozta fel ahogy, mást nem tehetünk.

302. Enissa (válaszként erre: 300. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:09

Neked is az értelmi színvonalad lépje már túl a múltat!

Ha a múlton rágódsz megváltozik???? NEM. Harmincöt évesen már nem anyád a felelős az életedért, hanem önmagad. Nyígsz milyen car, de a szoknyáját nem akarod elengedni.

Ha olyan car lenne, kivágna, mint macskát carni.

Felnőtt embert már nem kötelessége tutujgatni.

Apád után nem volt mit örökölnöd, anyád után meg akkor fogsz, ha meghal, a köztes életed magadnak kellene megoldanod!! Tedd össze a kezed, hogy ellát, befogad....és ne ekézd!!!!

tegnapelőtt 13:06

Komolyan kérdezem, miért vagy még ott?

Erre válaszolj kérlek mert ez érthetetlen számunkra.

Nem vagy kiskorú, nem vagy ifjú, nem vagy fiatal 22-23 éves. Mi tart ott? Miért nem csomagolsz és teremted meg magadnak az önálló, nyugodt életet? Azt írod, hogy már pár évesen is ilyen volt. Meddig tűrsz? Meddig hagyod magad bántani? Meddig eszed a hideg kaját a szobádba, hogy ne fuss össze vele a konyhába? Meddig hallgatod az életveszélyes fenyegetéseit? Meddig rettegsz? Meddig teszed ki a testi, lelki egészségedet? Mire vársz?

tegnapelőtt 12:09
Az a nagy baj, ha néhány ember értelmi képessége addig sem ér fel, hogy nem kell semmit tenned az anyád rosszindulatáért, ha már pár évesen is téged hibáztatott mindenért.
299. fokhagyma (válaszként erre: 298. - Piroska52)
tegnapelőtt 11:47

Egyetértek veled, én sem értek sok mindent, nagyon ellentmondásos dolgokat írt. Nem válaszolt arra sem, mikor megkérdeztem, mik azok a konkrét dolgok, amivel bántja az anyja. Bármilyen gonosz is, biztos, hogy van, ami kiváltja benne a rosszindulatot. FI vajon mit tesz vagy mit nem tesz azért, hogy az anyja így bánik vele. Erről se tudunk semmit. Hasznos tanácsokat is kapott itt több embertől. Amiket Enissa írt neki, lehet, hogy kemény szavak, de igazak. Ha mindenki csak a lelkét simogatja, és sajnálja, azzal nem segítünk. Bár a tanácsok is hiábavalók.

No, akkor most én is azt írom, amit Te. Részemről ennyi.

298. Piroska52 (válaszként erre: 296. - 55Judit)
tegnapelőtt 11:15

Ha igaz, az nagy baj.

Bár a logikát , meg az ellentmondásokat így se értem.

Aki nem akarja hogy segítsenek rajta. Azon nem is lehet.

Részemről ennyi.

tegnapelőtt 07:39
Ha igaz, az nagy baj.
296. 55Judit (válaszként erre: 295. - Piroska52)
tegnapelőtt 06:57

Én nem tartom valószínűnek. Tudom ki ő, egy témában régebben is így jellemezte a szüleit mint itt. beszélgetésünk alapján is igaznak gondolom a történetet. Kissé mindannyiunknak zavaros mert egy fórumban lehetetlen minden részletre kiterjedően leírni egy témát. Vagy nem is akarunk mindent kiírni. Más részről mindenről máshogy gondolkodunk. Van aki felelősségteljesebben, van aki kevésbé. Ez kihat az életutunkra.

Bonyolult. Én jobban nem is szeretnék belefolyni, de komolyan mondom, a történet sajnos igaz.

295. Piroska52 (válaszként erre: 293. - Gyöngy:))
tegnapelőtt 04:16
Én már ezt régen leírtam, hogy pont arra hajaz az egész.
294. birebora (válaszként erre: 293. - Gyöngy:))
tegnapelőtt 00:41
Ez már nekem is eszembe jutott.
nov. 18. 23:42
Én meg azt gondolom, hogy FI 'holazanyaholafiavagyok'.
292. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 290. - Fokhagyma)
nov. 18. 21:37

Általában az ilyen, és ehhez hasonló fórumok élnek sokáig. Ez is már közelít a 300 hozzászóláshoz. Amikor lanyhul az érdeklődés, jön a következő.

Máris itt van a másik. Van egy nagyon erős megérzésem azzal kapcsolatban (is).

291. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 290. - Fokhagyma)
nov. 18. 19:33

Rosszul teszed.

A kérdésedre pedig nem én, hanem talán pszichiáter tudna válaszolni.

290. fokhagyma (válaszként erre: 283. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 18. 15:54
Még az elején én is tettem fel neki kérdéseket, amikre nem jött válasz. Valószínű nem véletlenül. Lehet, hogy túl gyanakvó vagyok, de nem hiszem el ezt a történetet. Volt már nem is egy olyan fórum, ahol valaki nagyon jó kis mesét talált ki, és a jóhiszemű kommentelők elhitték. Sok az ellentmondás a történetben is. Egyetértek Piroskával, Enissával, Bireborával.
289. Enissa (válaszként erre: 283. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 18. 15:51

Jól értelmezted!

Csak lepróbáltam írni, hogy dehogy fog ő változtatni, 2. óta semmit nem tett.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook