Késői ovu (beszélgetés)
Oh, akkor biztos hogy az izgalmak miatt késett annyit.
Nekem azóta már több mint egy hete elmult és azóta mennek az éles próbák, a peteéreésem a következő napokban lesz úgyhogy nagy hajrá jön :D
Szia Nikucika90,
Teszteltél azóta? AZ érzékenyebb tesztek talán azóta már kimutatják..
Mi is pontosan így voltunk, a ciklusom végén szexeltünk (akkor először védekezés nélkül - szándékosan). De nekem megjött. Mondjuk, rövid is volt, tegnap a 3. nap már szinte semmi sem volt. Helyette viszont nagyon görcsöltem.
Persze abszolut nem gondolom hogy terhes lennék ettől a ciklus legvégi egyetlen alkalomtól..
Az éles próbálkozás most kezdődik.. :)
Egyelőre semmi hőmérőzés meg ovu teszt és társai, együtt eszünk gyakran az egész hónapban - különösen odafigyelve a peteéréés napjait (ehhez van egy applikációm a telefonomon le lehet tölteni és az utolsó havi ciklusok alapján kiszámítja mikor vannak az esélyes napok - ajánlom mindenkinek).
Szóval indul a buli :)
Na, adj majd jelet magadról!
Elvileg nem, de lehet spontan peteeres.
Marad a varakozas!
Sziasztok! Én még új vagyok itt köztetek :)
Szóval. Az esedékes mensi előtti napokban voltunk együtt a párommal, és most 6 napja késik a menstruációm, teszteltem, de negatív lett (gondoltam, hogy az lesz de nagyon türelmetlen voltam.) Nem tudom mikor van peteérésem, 26 napos ciklusaim szoktak lenni, a 21. napon voltunk együtt és most járok a 32. napomon. Volt valaki köztetek aki hasonló időben esett teherbe? bármilyen vélemény, tapasztalat érdekel, nagyon izgatott vagyok!