Késhet-e új fogamzásgátló tablettától a menstruáció? (tudásbázis)
Minden rendben van!
Már megjött!Kis késéssel!
Köszönöm a segítséget
Szia!
Nekem is volt tabletta cserém és előre szólt a doki, hogy ne ijedjek meg ha esetleg nem jönne meg az első új levél beszedte után.
Ha második alkalommal sem jött volna meg akkor kellett volna visszamennem.
Nálam a csere úgy zajlott, hogy nekem is a 3-4 napon jött meg a régivel, az újjal viszont az utolsón.
Még nincs veszve semmi nálad sem.
Csak ne aggódj, mert az idegesség is befolyásolja...
Kell egy kis idő még hozzászokik a szervezeted az új tabihoz (nekem 3-4 hónap volt)!
nagyjából ugyan akkor kéne...
Gyorsteszt!
Én is akkor estem teherbe, amikr gyogyit cseréltem. Csináálj tesztet...
Szia!
Én is szedtem Mercilont, nekem volt olyan, hogy akkor jött meg, amikor a köv. adagot már elkezdtem szedni.
A doki szerint normális ez is.
Egy kicsit megnyugodtam!
Köszönöm a válaszokat
A 4ik napon vagyok!
A yasminelle-nél mindig ekkor jött meg.
szia!
Szerintem előfordulhat.Elvileg a 8napos szünetben kell megjönnie,nem mindenkinél jön meg az első szüneti napon.Nekem eddig bármilyen fog.gátlót is szedtem,mindig a 8napos szünet második felében,vagy a végén jött meg.
Melyik napon vagy?
2évig yasminelle fogamzásgátló tablettát szedtem.
Egy hónapja kértem a nőgyógyászt,hogy írjon másik tablettát különböző okok miatt(vágy csökkenése,fejfájás)
Felírta a mercilon nevezetűt.
Ma kellett volna hogy megjöjjön,de nem jött.
Előfordulhat,hogy az új gyógyszer miatt van ez?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok mondani olyan fogamzásgátló tablettát ami nem 8 ezer forintba kerül és nem hizok tőle?
- Rendszertelen a menstruációm a dokim minden áron fogamzásgátló tablettát akar rám tukmálni. Valakinek valami tanács?!
- A menstruáció első napjától kell elkezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni..mikortól nyújt biztonságos védelmet?
- Borzasztó menstruációs görcsök! Lehetséges, hogy a fogamzásgátló tablettától van?
- A fogamzásgátló tablettát csak a menstruáció első napján lehet elkezdeni szedni?
- A fogamzásgátló tablettát, ha a menstruáció 2. napján vettem be lehet belőle gond?