Kerítés eltakarása - mivel? (tudásbázis)
Drótkerítés, és sövény.:)))
De gondolom, már megoldottátok. D
Szia!
Én is a nádazást javaslom,nekünk is az van,és bevált.Ára magasságtól függ,mi legutóbb 3600 ft-ért vettünk egy tekercset(6 m hosszú,180 cm magas).Gyorskötözővel rögzítitek,és kész is.A legjobb,ha lakkal lefújjátok,úgy kb 3 évig is nád marad:)
Na igen, az sok idő, én addig megőrülnék attól a kutyától :D
Nejlont semmiképpen, mert az is idegesítő, amikor fújja a szél, meg a szomszéddal sem akarok kitolni, hogy rontom a kilátást...
az lenne a legolcsóbb ha borostyánnal be tudnád futtatni, de az sok idő
vagy esetleg vesztek olyan neylont ami beborítja a kerítést, csak az szem annyira esztétikus. Bár azt szerintem a szél, jobban meg tudja tépázni
a nád a legjobb, mert a között legalább átfúj a szél de nem lehet átlátni.
Legegyszerűbb náddal eltakarni, nálunk is az van.
A másik oldalon pedig tuják vannak sűrűre ültetve így ott sem lehet látni semmit, de az hosszú folyamat míg megnő!
A szomszédunk nagy kutyája átlát hozzánk, és amíg lát minket, ugat, morog és át akar jönni a drótkerítésen. Ez nagyon zavaró, mert semmit nem tudunk tőle csinálni a kertben.
Valamivel el szeretnénk takarni a kerítést (és a kutyát). Mit ajánlanátok erre a célra? Olyan valami kellene, ami olcsó, és jól fed. És persze ne legyen túl csúnya, a szomszéddal sem akarok kitolni. Elég sok kell belőle mert 30 méter hosszan tart a kerítés, a kutya meg végig tud menni az udvarukban.
További ajánlott fórumok:
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Kinek kell kerítést csináltatni?
- Ma hajnalban a kerítésünkre egy szatyorban fel volt...
- Melyik faanyag a legjobb kerítésnek?
- Milyen növényt futtassak fel a kerítésre ami nem mérgező?
- Mivel tudom eltűntetni a madárürüléket a fa kerítésről?