Kéretlen oldalak a neten - főleg játékok oldalai (beszélgetés)
Szia! Én Adblock Plust használok, minden keresőnek a saját store-jából lehet letölteni. Pl. Gugle Kromnál, a Web Store-ból. Teljesen ingyenes, amikor telepíted a keresőbe (nem a gépre), akkor megnyílik egy honlap, ahol 3 dolgot kell kipipálni, hogy miktől védjen.
Nincsenek felugró ablakok, új ablakok, szinglik a környékemen, nyeremények, fészbuk reklámok, jutube reklámok, online filmeknél visszaszámolós, átirányítós, ide meg oda kattintgatós sz@rságok.
Egy hátrányt találtam: ha adott honlapokon termékek véleményezéseit akarod olvasni, ki kell kapcsold. Ha kikapcsolod, csak azon a honlapon nem fog működni, ahol voltál amikor leállítottad.
Jó, köszi, megnézem.
Hihetetlen, hogy mindig van valami kavar a géppel, normális ez?
Hali! A megoldás neve: adwcleaner
Keressetek rá.Le kell tölteni, ez egy alkalmazás, ha települt a megadott könyvtárba, csak futtatni kell.Mindent lepusztít. Operára nem tudom van-e verzió, 64 bit-es Windows-on hibátlan.
Írjátok meg, ha tudtam segíteni...
További ajánlott fórumok:
- Az áruházláncok parkolóinak kéretlen "vendégei"
- Reklámok. Azért fizetünk az internetért, hogy ezeket nézessék kéretlenül?
- Az email címemre napjában kb. 50 kéretlen levél érkezik. Hogyan tudnám kiküszöbölni?
- Hogyan tudnék megszabadulni a hotmailem hibájától? 1-2 hónapja küldözgeti szét a kéretlen leveleket.
- Hogyan tudok megszabadulni a Google kéretlen adatvédelmi felajánlkozásától?
- Gmailen kapott gyanús levelek okozhatnak problémát? Vírus, kéretlen tartalom telepítésére gondolok például.