Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Gmailen kapott gyanús levelek okozhatnak problémát? Vírus, kéretlen tartalom telepítésére gondolok például. fórum

Gmailen kapott gyanús levelek okozhatnak problémát? Vírus, kéretlen tartalom telepítésére gondolok például. (tudásbázis)

2021. okt. 7. 06:30
Én is kaptam legalább ötöt, de töröltem is.
2021. okt. 6. 22:50
Én is úgy tudom, hogy ha csak olvasod a levelet azzal még nincs gond. A csatolmányokat nem szabad megnyitni. Én is kaptam már mindenfélét, a levelet néha megnyitottam, de a képet amit csatoltak sosem. Nem is volt gondom még.
2021. okt. 6. 22:46
Általában rögtön a spamba mennek az ilyenek. A lényeg töröld azonnal ne nézegessed.
2021. okt. 6. 22:20

Sziasztok! Tegnap óta 3 furcsa levelet is kaptam a Gmail postafiókomba. Mindegyiknek külföldi feladó volt a neve, különböző nevek, a levélben értelmetlen zagyvaság, betűk egymás mellett, és elvileg volt csatolmány is. Az első levelet sajnos megnyitottam, mert a telefonom kijelzőjére jött az értesítés, és nem gondoltam semmi rosszra, hirtelen rányomtam, soha még csak hasonló levelet sem kaptam, viszont a mellékletet (elvileg volt, mert láttam a meg nem nyitott leveleknél a csatolmány jelet), azt természetesen nem nyitottam meg és az utána érkező kettőt már érkezés után egyből töröltem, még a kukából is. Ti nem kaptatok mostanában ilyet?

Én úgy tudom, ha vírus, vagy adathalász dolog, akkor melléklet megnyitásánál van gond, maga a levél olvasásával nem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook