Az email címemre napjában kb. 50 kéretlen levél érkezik. Hogyan tudnám kiküszöbölni? (tudásbázis kérdés)
:) Nem valószínű, hogy ez állhat a dolog mögött. De ötletem sincs, valóban úgy rémlik, hogy a munkámhoz használt címmel nem regisztráltam sehova. :S
Szeretnék megszabadulni a levéláradattól. Ráadásul, amit látok belőle, némelyik lengyel nyelvű. Vagy olyasmi.
nekem is van gmailes, és teljesen jól szűri a spam-et.
tuti biztos vagy benne, hogy be van állítva a szűrés nálad?
Köszi, de be van állítva a spamszűrő. Nem emlékszem, hogy regisztráltam volna valahová. :S
De igegen nyelvű is érkezik, már amennyit látok belőle, mert nem nyitom meg ezeket, nagyon vigyázok. Az gmailes fiók, azt hittem biztonságos.
spam szűrőt állítsd be, az a nagyját kiszedi.
bár írtad, hogy ezzel az emilcímmel sehova sem regisztráltál, azért talán mégis... vagy valamely fórumba, hirdetésbe, vagy nyilvános helyre beírtad, ahonnan a 'robotok' leszedik.
További ajánlott fórumok:
- Az áruházláncok parkolóinak kéretlen "vendégei"
- Fogyás utáni súly megtartása és a túlzott lefogyás kiküszöbölése....hogyan lássul reálisan magunkat a tükörben?
- Feltöri a cipő a lábamat tud valaki valami jó praktikát, hogyan tudnám ezt végre kiküszöbölni?
- A hölgyek keményebben dolgoznak és többet foglalkoznak a hibák kiküszöbölésével, mint a férfiak?
- Padlószint közötti eltérést mivel lehet kiküszöbölni?
- Autó kormányába beleakad a lábam, hogyan lehet kiküszöbölni?