Fogyás utáni súly megtartása és a túlzott lefogyás kiküszöbölése....hogyan lássul reálisan magunkat a tükörben? (beszélgetés)
Amúgy a hullahopp karikát próbáltad esetleg? Arról is sok jót olvastam, azt írják nagyon hatékony csípő-has-derék tájon. Azon is gondolkozom, hogy ki kellene próbálni...
Ok, benézek a naplódba :)
Köszönöm szépen!
Van egy naplóm ha van időd nézz bele...ott van olyan kép,hogy ilyen volt ilyen lett:)
A zumba jó,akár otthon is...a csipőmről nagyon hatékonyan elvitte a hájat,és szép feneket tud csinálni...ha van kitartásod minimum 45 percig csináld,heti 2-3 alkalommal...
Aukciós oldalakon már 4-5 ezerét lehet kapni,és tényleg hatásos...
Zumba is jó,én járok,nekem sokat segített.
Kedves fórumindító, nagyon ügyes vagy, gratulálok!
Mozgás egyénfüggő, én személyi edzőhöz mentem és ő készített edzéstervet. Kardiózom és súlyzókat-gépeekt használok, ezzel lehet feszesíteni, izmosabbá tenni a kérdéses részeket.
nekem is van szobabicóm, évek óta nem használtam, de ideje lenne :D
Lelkem miatt járok heti 1x zumbára, inkább a hangulat, a zene és a "buli" miatt. heti 1x járok hot ironra, nem tudom, ismeritek-e. Itt a rúdra pakolunk súlyokat, azzal guggolunk a nyakunkban, emelgetjük karra stb és óra végén van benne pár hasizom gyakorlat is. itt is jó a zene :) Erre pénteken járok, a zumbára csütörtökön.
És van egy alakformáló fantázianevű edzés keddenként, itt minden héten más az eszköz. Steppad, fittballlabda, lábsúly, gumiszalag váltogatja egymást. Itt is jó a zene, nálam ez nagyon fontos, így telik el nekem jó hangulatban az erőlködés :)
Ezen kívül néha ha van időm Rubint Réka 20 perceseiből válogatok. Most azt akarom jövő héten, h felkelek reggel hamarabb és heti 3X megpróbálok 20-20-20 percet....
:D Ritkán nekem is vannak ilyen jobb pillanataim :))
Biztos vagyok benne, hogy jó csaj vagy :D
Ariettina: Igazából nem részleteztem, hogy milyen módszerrel fogytam le. :)
De egészséges táplálkozással, diétával és tornával. Nem eszem kenyeret, ha igen, az nagyon ritkán van, de akkor sem fehér kenyeret. Este 6-7 után nem eszek, nem eszem olajban sült dolgokat, próbálok minden ételt egészségesebben elkészíteni. Teljesen semmit nem vonok meg magamtól. A párom is 30 kilót fogyott le ugyanígy velem.
Emellett minden nap szobabiciklizem 15-17 km-t, aerobic meg ilyenek. :)
Zsuuu: azt írtad már, hogy milyen módszerrel adtad le a kilókat?
bocs, ha nem figyeltem :)
most én is a tornára, formálódásra vagyok rákattanva, mondjuk én sosem fogok a hatalmas melleim miatt ilyen vékonynak kinézni, de ezt, a melleimet nem is bánom :D A hasamon van nekem is a +2-3-4 kilóm, meg a fenekemen, de ezekez igyekszem tornával rendezni.
Én azt tudom neked javasolni,hogy most már csak formáld magad...sporttal.
Nekem sem megy a 60kg tartása,csak a 62-63kg,úgy tünik a szervezetemnek ez a reális...bár mivel már szültem 2 gyermeket,ezért ha ez alá az eredmény alá megyek,már nem mindig onnan megy ahonnan szeretném.
Nekem van fürdőruhás képem...a naplómba,szerintem az nem gáz...hisz a strandon is abba van az ember.
Hát fehérneműs fényképet nem szívesen tennék fel :/ de gondolom más sem nagyon... Vagy esetleg arc nélkül, de nálam már lőttek az anonimításnak :D
A hasamon van leginkább mg felesleg, én is azon vagyok, hogy feszesítsem a testemet, csak pár hónapja műtétem volt, és sajnos nem tudok bármit tornázni még, de remélem ez változni fog. Addig is tornázom olyasmit ami megy :)
Köszönöm szépen a dícsérő szavakat is, ezek mindig jólesnek, megerősítenek abban, hogy érdemes volt kitartónak lenni, és továbbra is ez a jó út :)
A képen csinosnak látszol, és igen, vékonynak! Nem gondolnám rólad sosem, ha találkoznánk az utcán, hogy voltál duci is.
Én azt gondolom, hogy fürdőruhában, fehérneműben jobban lehetne látni a felesleget, ha van még, de nyilván az ember nem szivesen vetkőzik nagyközönség előtt. Ez teljesen rendben is van.
Szerintem azt nézdd meg egy arra alkalmas mérlegen, hogy mennyi a testzsír százalékod, az sokmindent elárul. De ne számolós módszerrel számold ki, kell hozzá egy speckós mérleg, lehet hogy orvosi rendelőben meg tudod kérni, hogy megméreckedhess.
Inkább javasolnék alakformáló tornákat a bőr és az izmok feszesítésére. A Callanetics erre tökéletesen alkalmas. Tapasztalatból tudom!
Gratulálok a szép eredményhez! :)
További ajánlott fórumok:
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Mit szóltok azokhoz a sztárokhoz, akik a 8.hónapban direkt megindítják a szülést az alakjuk megtartása miatt?
- Duphaston a terhesség megtartására
- Volt már valakinek méhszáj varrás terhesség megtartás miatt?
- Feltöri a cipő a lábamat tud valaki valami jó praktikát, hogyan tudnám ezt végre kiküszöbölni?