Keresnél másik munkahelyet? (beszélgetés)
először próbáld ki, milyen az új hely, mennyi papír jön onnan, mennyiben érint ez téged. amúgy törlés, rongy, az jó ötlet.
ha ott kellene ülnöd a penészes irattárban egész nap, akkor érthető a para, de így nem. amúgy meg nem is tudod, mennyi mindennel érintkezel, ami dohos helyen volt egy ideig (például boltokban).
Ez csak fóbia!
Le kell győzni. Nem lesz semmi bajod!
Nekem liftfóbiám van kb 9-10 éve mióta beszorultam egy régi bérház 50 éves - ha nem több - liftjébe egyedül...:P Szóval átérzem, mindenhova gyalog megyek, akár a 10. -re is, be nem szállok liftbe, küzdjön meg vele a franc. :D
Nem tudom mit tennék a helyedben. :S
Nyugii. Semmi baj nem lesz! Pont jó terápia lesz. Nincs mitől félned.
Akik nincsenek benne ilyenben fingjuk nincs milyen nehéz. De kívánom hogy legyen és tapasztalják meg.
Jajjj XDDD
Egyébként meghatározott idő múlva kell a különböző iratokat az irattárba helyezni, régi iratokkal dolgozol? Milyen okból? Vagy te most az iktatóról beszélsz? A kettő két külön dolog...:)
Az énem egyik fele azt mondja, hogy talán ez egy jó lehetőség, hogy megküzdjek a problémámmal (van ilyen "elárasztásos" technika az erre való viselkedésterápiában amúgy). Lehet, hogy egy év múlva már nem is zavarna.
Pl. én nem is igazán ennek egészségkárosító hatásaitól félek pl. asztma vagy stb., ilyenek járnak a fejembe, hogy átveszi a ruhám a szagot és így kell járkálnom a világban stb.
Mint minden fóbia és hasonló probléma ez is kezelhető terápiával. Persze az egészséges munka környezet ideális lenne de ez max az esetek 20%-ában fordul elő. Valami mindig van. Ha nem leszel ott akkor nem jelent rád nézve veszélyt.
A penész spórákkal az egészséges ember megküzd minden gond nélkül. Nincs okod aggódni :)
Amúgy a kollégáimban ez, aggályként természetesen fel sem merül. Az OCD-m miatt nálam nyilván túlreagált a dolog, de abban szerintem mindenki egyetért, hogy ez nem egészséges munkakörnyezet.
Attól, hogy nagyon sokan dolgoznak, élnek ilyen helyen és esetleg nem zavarja őket, attól még ez nem egészséges.
Én nem fogok irattározni, de az iratokat amikkel dolgozunk, ott kell tárolni.
Jelenleg is irattár van ott, de azt nem tudom, hogy napi szinten használt kézi irattár, vagy csak régi papírokat tárolnak ott. szerintem utóbbi.
Nyugi nem piszkállak :D
Tudok olyan helyeket ahonnan a NAV meg a nébih sírva rohanna haza... Ahol én voltam ott is mind az irat mind az árukezelés siralmas.
A főnöktől származik az információ. Azt mondta, hogy sajnos dohos a hely, de valahogy majd megoldjuk, sokat szellőztetünk.
Még bízom benne, hogy mégsem fogjuk használni a pincét, de a jelenlegi állás szerint sajnos ez a helyzet.
Tudom emlékszem. Az kemény volt.. :S
Én is azt mondom. Plusz összeszorított foggal ki lehet -bírni egy ideig. A valós egészség károsodást viszont nem éri meg megvárni..
Én 2 telet húztam le fűtetlen boltban.
Kemény volt.
De én is megvárnám,hogy valójában milyen,lépni az átköltözés után is lehet.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Milyen munkahely ahol az egyik embert még a boltba sem engedik át 10 percre munkaidő alatt, a másik meg 1,5 hónapig nem jelenik meg?
- Ha van egy állásom és felvesznek egy másik helyre, kérhetem az azonnali felmondást a munkahelyemen?
- Dolgozhatok-e 4 órában egy másik munkahelyen bejelentve, ha a jelenlegi helyen 8 órás vagyok, szintén bejelentve?
- Felmondhatnak a munkahelyemen, ha át akartak rakni egy másik munkakörbe és nem fogadtam el?
- Munkajogi kérdésben tud valaki segíteni? Gyesről vissza munkába, másik munkahelyre.