Keratinos hajegyenesítésről mik a vélemények? (tudásbázis)
Vekonyszalu hajra ezt semmikepp, soha. Most a korona alatt nem mentem el ujracsinaltatni es a lenoves altal lathato, hogy eg es fold a hajam minosegben.
A hajam vege tobb reszen teljesen le van torve. Mondom, gondor haj VS hullamos-egyeneske, szabad szemmel lathato, hogy konkretan a kezelt reszeken nehol letort a haj emellett olyan fura tapintasu...
Budapesten az egyik hires belvarosi szalonban csinaltattam tobb alkalommal. Baratnom ajanlasara mentem el oda de neki eros vastagszalu a haja es semmi baja nincs tehat egyeseknek tuti jo.
Én 4-5 havonta csináltatom, már évek óta. Előtte minden reggel 20 perceket vasaltam a hajam, ez mára lecsökkent minden hajmosás után 1 perces hajvég vasalásra és igen, csak hajmosás után. Mások szerint fényes, szép. Én ezt annyira nem látom.
Soha nem hagynám abba!
Mondjuk nekem vastagszálú és dús hajam van, viszont 2-3 naponta mosnom kell sajnos.
Úgy emlékszem nekem Al.. Pa.. termékkel csinálta a fodrász. A beígért 3 hónapot nem bírta, de nagyon szerettem, mert 6-7 hétig tök jó volt, mert nem kellett macerázni vele, mosás után olyan egyenesre száradt, mintha vasaltam volna. kb 2-3 éve csináltattam utoljára, azóta nem. Törik ugyan a hajam, de ezt természetes "elhasználódásnak" veszem, mert néha vasalom, 2-3 hetente, ami tuti nem tesz jót neki.
Szerintem, ha egyszer kipróbálod, elválik, hogyan reagál rá a hajad, meddig tart és meghozta-e az általad várt hatást.
Az én hajamat nagyon megviselte. Gyorsan nő a hajam, három havonta mehetttem volna, az első után soha többet. Kócos, gumiszerűen nyúló hajszálaim lettek.
Lehet, hogy a fodrász volt béna, lehet, hogy a szer amivel csinálta.
Nekem a Joico hajépítő kúrát javaslom, nekem minden hónapban megcsinálja a fodrász, a hajam kezelhetőbb, könnyebb kivasalni, de akkor is van formája, ha göndören hagyom.
Nekem másfél éve van, vékonyszálú hajon, amit növesztek közben. Nagyon szeretem, szépen nő a hajam, sokkal ápoltabbnak tűnik sokkal kevesebb erőfeszítéssel. Nekem nem roncsolta a hajamat, kb 4 havonta vágatok picit a végéből, de azt nekem amúgy is kell, mert a vékonysága miatt hajlamos törni, erre meg finnyás vagyok.
Kezelés után pár napig nem szeretem, mert nagyon a fejemhez lapul az egész, de ez elmúlik, és utána fényes, könnyen kezelhető hajam lesz.
Jó fodrász kell hozzá, és megfelelő sampon otthonra is.
Sziasztok!
Nagyon vékony szálú a hajam. Állandóan vasalgatni kell, mert szerteszét áll. A vasalástól viszont nagyon száraz kb.: a fele hosszától, fent viszont zsírosodásra hajlamos. Szóval, vágyok miatta bajban.
A keratinos hajegyenesitesre gondoltam, hátha segít rajta és újra szép fényes lesz.
Mik a tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Brasil Cacau keratinos egyenesítő hajkezelés: tapasztalatok, vélemények?
- A keratinos hajegyenesítés roncsolja a hajat?
- A keratinos hajápolás megegyezik a keratinos hajegyenesítéssel?
- Bencsik Szabolcs - Keratinos Hajegyenesítés tapasztalatok?
- Keratinos hajegyenesítés után mivel mostok hajat?
- Keratinos hajegyenesítés