Kemo és sugár nélkül meggyógyult már valaki a rákból? (beszélgetés)
A kontroll vizsgálatok miből álltak? Ez a "szoros követés" az onkologiaban?
Engem januárban műtöttek sürgősségivel, csecsemofej méretű volt az egyik petefeszkem, a szövettani pozitív. Még nem voltam 40 éves. A további vizsgálatok mind negatívak lettek hála istennek.
Az onkoteam szoros követést javasolt, egy tumormarker labor volt azután, ami szintén teljesen jó.
A barátom feladta, nem alkalmazott semmi csodaszert
Utánajártam sokmindennek, de hozzáértő is azt mondta, nincs mit tenni
Ma eszméletlenül vitték kórházba , a részleteket nem is irom
:((
De azt nem tudhatjuk, hogy ezek nélkül a terápiák nélkül mennyit élt volna ugyebár.
Mindegyik alternatív terápia úgy reklámozza magát hogy sikeresebb mint a sugár vagy a kemo, ebben nincs különbség. Csak éppen hiányoznak a tudományos publikációk, bizonyítékok a témában, míg a kemo és a sugár esetén vannak ilyenek.
Mondja valaki, akinek semmi tapasztalattal nem rendelkezik. Rokonomnak, még 1 évet sem adtak, az áttétek miatt, a megszokott kezeléesek mellett, az alternatív gyógymódokat kerestük, és több mit 15 évet élt le ezeknek a segítségével.
Hőtreápia, és C vitamin terápi, stb. ami Mo-on nincs, nem engedélyeznek, sőt, tiltanak is. És Ausztriában külön rákcentrumban ezzel foglalkoznak siekres eredményekkel!
Az utolsó szalmaszálba is belekapaszkodókból sokan próbálnak hasznot húzni. A rák elleni alternatív terápiák milliárdos üzlet világszerte, de erkölcstelen dolog. Családokat nulláznak le így anyagilag a reménykufárok.
Ez a vitaminkezelés is egy ilyen.
Felhozom már :(
Keresem de sehol nem találom...
egy topikban valaki részletesen leirta az infúziós C vitamin kezelés és más vitaminos kezeléseket rák esetében
Talán két kommentben is
Segítene megtalálni valaki?
De egyik sem mondja, hogy hagyják abba a sugár vagy kemo kezelést
Amugy az alternativ helytelen kifejezés, kiegészítő kezelés/gyógymód a helyes, mert nem helyette hanem mellette alkalmazzák
Ühüm!
Ugye nem onkológus volt? De bármilyen is, adja vissza a diplomáját
Képzeld el, hogy az egyik éppen tüdő.
Már kb. 20 éve jól van!
A dolog összemérhető statisztikákkal. A bizonyítékokon alapuló valódi orvostudomány erre alapoz. Ezek alapján sugárkezelés pl. 10%-kal javítja a túlélési esélyt tüdődaganat műtéten átesetteknél.
De ilyenekről bizonyára számos tanulmányt lehet még találni a PubMed-en.
LEHET, HOGY SOKAN MEGGYÓGYULTAK MÁR A KEMÓVAL ÉS A SUGÁRRAL, DE HÁNYAN HALTAK MEG AKIK KAPTÁK? ÉS AKIK MEGGYÓGYUTAK, VAJON ATTÓL-E?
éN AZT SZERETTEM VOLNA TUDNI, hogy ANÉLKÜL MEG LEHET-E GYÓGYULNI?
Attól is függ, hogy milyen rákja van az embernek. Tüdő, máj, hasnyálmirigy, gyomor kemény dió.
Egy olyan szervnél, amit eltávolítva tovább élhető az élet, pl. here, mell, egyik vese, bőr, gége stb. lényegesen jobbak az esélyek.
Hidd el nem túlzás!
A környezetemben élőknél látom.Bocsi, már meghaltak!
Az túlzás, bár kétségtelen hogy vannak mellékhatásai. Sőt mindkettő rákkeltő (!).
Mindkét terápia lényege, hogy támadja, roncsolja a sejteket. Az egészséges és a rákos sejteket is. Csak a rákos sejteket jobban.
nagymamám, még vagy 35 évet élt .
Inkább az a kérdés hogy hány olyat tudtok aki a kemóval és sugárral együtt meg tudott gyógyulni.....
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- A méhszájsebnek milyen tünetei vannak? Aki már meggyógyult, az is írjon!
- Leukémia és kezelése. Cél: meggyógyulni!!!
- Tüszős mandula meggyógyul antibiotikum nélkül?
- Orvos nélkül meggyógyulhat-e a gyomorfekély?
- A térdszalagszakadás meggyógyulhat műtét nélkül?