Keleti Andrea műkedvessége (beszélgetés)
Endrei Juditra gondoltál?
Egyébként ha ők ma lennének képernyőn, ugyanúgy megkapnák a neten a beszólogatásokat. Ez már csak így megy sajnos. :(
Nem feltétlenül a korosztályra akartam utalni.
Csak azt nem értem, hogy miért kell mindig mindenkit felcimkézni, beskatulyázni, ítéletet, bírálatot mondani felette.
Máté Kriszta hogy került közéjük?
Ő egész más korosztály:)
Akik még emlékeznek a régebbiekre: Máté Krisztina, Takács Mari, Endrédi Judit, Tamási Eszter, Kiskalmár Éva, Hajas Ilona (?) a teljesség igénye nélkül....
Így vagy úgy, de egyéniségek voltak.
Az is van neki:)
A gyönyörű szép valóban egy gyönyörű szép dal:)
Akkor nem vagy rajongó :)))
Valóban jól énekel Queent, de én minden előadót a saját dalaival szeretnék inkább hallani.
Bugyikat??:))
Nem:))Fiatalabb koromban sem tettem:))
Pokolgép koncerten amúgy sem volt divat:DD
Még csak nem is követem a dolgait:)
Bírom őt,neki drukkoltam,de valójában én a keményebb zenéket hallgatom:)
De nagyon jól énekel Queent,amit nem sokan mondhatnak el magukról.
Freddie nagyon magas léc és ő megugrotta:)
Nem negatív értelemben vettem a rajongást, hanem, hogy követed a dolgait, hallgatod a dalait, ilyesmit.
Nem arra gondoltam, hogy minden fellépésén az első sorban csápolsz és bugyikat dobálsz neki a színpadra :)))))
Hát rajongásnak nem nevezném,de szeretem a hangját.
De nem vagyok az a rajongó típus:)
Ilyen mélységekben nem figyeltem Tabánit. Szerintem nagyon jó hangja van, ezt a búvalbaszott stílust nagyon jól át tudja adni. Az, hogy az interjúkban is ilyen, még inkább hitelessé teszi :)))
Egyébként láttam már én is ilyen-olyan műsorokban, képeken, háttérben, tény, hogy sosem mosolyog. Van ilyen....
További ajánlott fórumok:
- A keleti nők titka
- Mi lehet Várkonyi Andrea nyakán az a kis forradás? Tudja valaki?
- A Keleti pályaudvarról, hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni a Nyugati pályaudvarra?
- Vidéki vagyok, kérlek segitsetek! Szeretnék eljutni a Keleti pu-ról a Nyugati pu-ra. A metrón nem tudok közlekedni a taxi meg nagyon drága.
- Tényleg szakított a Bochkor Gábor és az Andrea?
- Munka Dániában, Andreas Agro, vélemények?