Kekwick diéta ("Fast Fat") (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kekwick diéta ("Fast Fat")
Eddig az 5-4 oldal elolvasva.
Következik a 3.-ik
Hát én csak annyit tuzdok mondani hogy a tésztát és a pékáru féléket hagytam el :) ellenben nagyon jó zöldséges pörköltöket ettem hússal kombinálva 2hónapig bírtam viszont leadtam 6kg-t tőle:)
Nekem volt főnököm ajánlotta és ő 9hónap alatt 138kg-ról lement 75kg-ra:) sztem megéri kitartónak lenni evvel a fogyási lehetőséggel:D
Szóval ki sanyargatja mostanság magát ilyesmivel? :)
Pedig talán most van ennek ideje, ilyenkor kell a zsííírt enni, nem nyáron :D Nézegettem a lelkes léböjtös topikokat, hááát inkább erre a végletre tenném a voksomat, arról nem is beszélve hogy mennyire rászoktat egy cukros lötty fogyasztása az édességekre. :D És tényleg.. utólag több lehet a kár mint a haszon, bár kíváncsi lennék az Atkinsben van-e méregtelenítés, mert az a tél után jól jönne.
Diaccska!
Csatlakozom csalanhoz!
ez nagyon utos volt! az ilyesmit jobb ha magadba tartod!
Ja remélem nem. :) De amugy ez nagy buktatója az atkinsnek... Nagyon vigyázzatok. Pl itt a sonka gondolom szinhus volt. Tehát nem ettél mellé se zsirt se rostot. Uhh én ettől 2 honapig stagnáltam, mire leesett és eléggé dühi voltam magamra. Szal ha nincs jelen csak fehérje, A szervezet nem a megevett zsirból "csinál" eneregiát hanem a fehérjéből?
Még pedig mit? Na mit? Hát naná hogy cukrot. A fehérjének olyan a szerkezet hogy sszem egy nitrogént kivéve egyeznek. Az ezesetben husiból glukóz lesz, ami az atkinsben bünti kaja. És mivel nincs rost se ezért baromi gyorsan. Ugyan ez a helyzet akkor is fenn áll ha túl sok fehérjét eszel mivel akkor a fölösleges husi fog cukorrá alakulni. És minnél kevesebb rostot eszel annál gyorsabban. Én ezért is tértem át a South Beachre. Meg eleve az a lényeg hogy minnél lassabban szivódjon fel a kaja. Rostok a kulcs. A csoki se olyan hizlaló ha elötte ettél rendesen rosos ételt. A csokinál az para ha egyszerre eszed meg üres gyororra. MErt a cukor pikk pakk feszivódik megg dobja a cuki szintedet. És mikor az magas bizony át áll a szervezet a raktározó üzemmódba. És marad a csoki 50%os zsirtartalma ami szépen besétál a zsirsejtekbe. Én jónak tarom ezt a diétát meg valljuk be nagy úttörö volt. És szépen rehabilitála a zsirt meg az olajat, de drasztikus diétta mert nem csalhatsz benne. Ha meg igen a mérleg másnap nem lesz a legjobb barátod.
Sztem ezt csak orvosi vagy edző felügyelete mellett szabadna csinálni.
Sziasztok!
Én már évekkel ezelött próbáltam ezt!
Nem könnyű minig ugyanazokat enni föleg ilyen keveset. Én egy hét alatt 6 kgot fogytam töle. 2004-ben asszem. Nagyon monoton volt. De lelkesitett hogy gyorsan fogyok és zsirból. Én nem csinálnám ujra. Már jó ideje volt de még sem tudtam elfelejteni hogy lelkileg mennyire monoton volt. Ja és az örök kisértés mellette hogy ha egy szelet csokit is eszem vagy kenyeret olyan gyorsan jönnek majd vissza a kilók ahogy mentek...
Télleg jó szal de csak igazán kitartó emberkéknek ajánlom. Ja és a kedvencem a makadámdió :) 15000 Ft kilója. Sztem paradióval simán lehet helyettesiteni. de télleg az elsö napok a rémesek : szédülés stb. de ez késöbb elmúlik. Arra vigyázzatok hogy utána nem mind1 hogy mit esztek !
Csak az atkins 1. fázisa jöhet szóba sok rosttal.
DIA
az atkins diéta keményítettebb verziója
annak érdemes csinálni, akinek nem indul el a fogyása a bevezető fázisban sem
ez csak 4 nap és 1 hét emelt, majd utána áttérni vissza az atkinshez
amúgy nagy százaléka zsírdús étrend, ch nuku, 80 % zsír és 20 % fehérje. PL. 6 dkg brei sajt egy étkezés, vagy mascarpone 6 dkg, vagy 2 rántotta 2 tk majonézzel. szóval nem a legkönnyebb...
Nem biztos, hogy jót tett a diétámnak a sonka. Reggel a tegnapi eredményemhez képest 0,3 kg-val több voltam. Na persze ez bármi lehet. De eddig fogytam :)))
Tehát újra bekeményítés!
Sajnos az éhség úrrá lett rajtam és este megettem magában 15 dkg sonkát :(
de annyira éhes voltam... remélem ez nem olyan nagy bűn
Túl vagyok a felén, kezdődik a 3. napom :)))
Szurkoljatok nekem, bár ezt a rész úgy látom csak én látogatom :(((
Szóval most már várom az estét, mert éhes vagyok és már csak vacsorázhatok, ami tiramisu lesz :(
VAlóban nemhéz ezu a diéta, olyan mintha most kezdenék eg ydiétát. Szóval kibírható, csaak önuralom, önuralom!!!
Kicsit éhesebb vagyok , mint tegnap, de keményen tartom magam a diétához. Lassan a felén túl vagyok. Tornáztam is reggel a meleg ellenére, ma i kánikula riadó van, 40 fok.
Kicsit többet kellene innom, majd figyelek rá. Amit iszom nem is jön ki, mind elpárolog :)
Teljesen jól vagyok, csak ez a nagy meleg? Egész éjjel nyitva volt az ablak, de semmi. Most kezdődik a 2. napom. A reggeli kávém megvolt és hagyom hatni az L-Carnitint. Aztán torna...
Azt hiszem hat ez a dolog...