Keksztekercs II. recept

50 dkg háztartási keksz,
10 dkg dió ,
4 db tojás,
20 dkg cukor,
20 dkg vaj,
2 evõkanál kakaópor,
2 dl erõs feketekávé,
10 dkg mazsola.
A Keksztekercs II. elkészítési módja:
A keksz felét összetörjük, a másik felét ledaráljuk a dióval együtt. A tojások sárgáját kikeverjük a porcukorral, a habját felverjük kemény habbá. A vajat felolvasztjuk és langyosan hozzákeverjük a kakaót és a feketekávét. Hozzáadjuk a tojást, a darált diót és kekszet és a mazsolát. Folpack fóliát megkenjük olvasztott vajjal és az összegyúrt keverékbõl rudakat készítve szorosan feltekerjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. máj. 22. 08:51
A keksztekercs ii. elkészítési módja és hozzávalói.