Kefires gombasaláta recept
A Kefires gombasaláta hozzávalói:25 dkg gomba
1 piros chili
1 alma
8-10 levél jégsaláta
snidling
petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál kefir
2 evőkanál narancslé
olívaolaj
só
bors
A Kefires gombasaláta elkészítési módja:
A gombát felszeleteljük kevés olajon megsütjük, fokhagymával,chilivel,snidlinggel és a petrezselyemmel ízesítjük. A salátaleveleket tépkedjük össze, és keverjük össze a felszeletelt almával. Ehhez keverjük a meleg gombát. Készítsünk öntetet a tejfölből és narancsléből, sózzuk, majd borsozzuk majd keverjük a salátához. Teljes kiőrlésű kenyérből készült pirítóssal kínáljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. ápr. 23. 22:34
A kefires gombasaláta elkészítési módja és hozzávalói.