Kecskesajtos sali recept



ruccola vagy jégsaláta
dió
olivaolaj
balzsamecet
kecskesajt
A Kecskesajtos sali elkészítési módja:
A megmosott, lecsepegtetett salátát tányérra halmozzuk, rámorzsoljuk a kecskesajtot, rászórunk némi nagy darabokra tört, serpenyőben picit illatosra pirított diót. Meglocsoljuk balzsamecettel és olivaolajjal. Kész is. :)
A receptet először a NoSalty oldalán találtam, kicsit módosítva készült. Biztos a ruccolás is finom, én jégsalátával készítetem. Isteni! És nagyon egyszerűen, gyorsan elkészíthető.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: _anatha_, 2010. márc. 31. 19:22
A kecskesajtos sali elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.