Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Grillezett kecskesajt ruccolával recept

Grillezett kecskesajt ruccolával recept

A Grillezett kecskesajt ruccolával hozzávalói:
20 dkg keményebb natúr kecskesajt

liszt



olívaolaj

őrölt színes bors

ruccola saláta

(narancsos) balzsamecetkrém

3-4 szem friss eper


A Grillezett kecskesajt ruccolával elkészítési módja:
A sajtot ujjnyi szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés olívaolajjal megkent grillrácson vagy serpenyőben barnára pirítjuk. A ruccolát megmossuk, lecsepegtetjük, majd meglocsoljuk balzsamecettel, pici szűz olívaolajjal, megszórjuk egy kevés színes őrölt borssal, majd pár szem epret szeletelünk rá. A sajtot a ruccolahalom tetejére halmozzuk.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A grillezett kecskesajt ruccolával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook